Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 08 февруари

Родените на 08 февруари са амбициозни, волеви, сериозни, често консервативни, но и надеждни, принципни.

Склонни са да се самовглъбяват, да приемат живота в черно-бели краски и да бъдат повече на крайности.

Може да им се има доверие и се превръщат в лидери, в „мотор“ за близкото си обкръжение, въпреки че понякога са твърде взискателни, неотстъпчиви и това да предизвиква по-скоро отблъскващ ефект, те при всички случаи будят и респект, уважение.

Поставят си високи цели и в повечето случаи успяват да ги постигнат, благодарение на упоритостта си, методичността, проницателната си мисъл.

Умеят да се концентрират върху осъществими задачи и на практика да ги материализират.

Животът им прилича на предизвикателство, борба, в която не си позволяват отпускане и не рядко прилича на изкачване на планина, когато действително трябва перманентно да си мобилизиран.

Родените на тази дата надскачат рождената си среда по успехи, но почти винаги разчитат предимно на себе си, на собствените си усилия, а постиженията са следствие на висока квалификация и/или пътувания.

Професионална реализация: могат да се реализират отлично навсякъде, където се носи висока отговорност и не рядко заемат управленски позиции. Имат отличен финансов усет, заниманията им също може да са рискови, с голямо натоварване, но водещи до успехи над средното ниво.

Партньорски отношения: лоялни и консервативни партньори, силни характери, които изисква партньора до тях да ги следва или отпада от пътя им.

Мистично значение: показва личност, която трябва да се възползва от благоприятни моменти, за да се развива скокообразно и докато Съдбата му отваря „вратата“ към възможностите, докато те не са изчезнали от пътя му. Символ: Старание.

Известни личности родени на тази дата са: Жул Верн- френски писател, Димитрий Менделеев- руски химик, Джак Лемън- американски актьор, Христо Стоичков- български футболист, Константин Тренчев- български общественик, Доун Оливиери- американска актриса, Сет Грийн-американски актьор, Ник Нолти-американски актьор.

8765987654123

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *