Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 09 февруари

Родените на 09 февруари са енергични, борбени, притежават изострено чувство за справедливост, което преследват или отстояват до краен предел.

Идеалисти по душа, те могат да бъдат рационални, но и доста емоционални едновременно.

Когато вярват в нещо, емоционално обвързани са с цел или кауза, тогава дават всичко от себе си, за да бъдат пълноценни, така че действията им да водят до удовлетворение и своеобразна победа.

Имат ясно изразен състезателен хъс, обичат да печелят, но не на всяка цена. Понеже са достатъчно честолюбиви, ако трябва да направят компромис със своите принципи или вярвания, тогава могат да се откажат, отколкото да пренебрегнат част от себе си…

Може да им се има доверие, принципни са и доста отдадени на близки, важни за тях хора.

За да имат успехи, обкръжението им указва подчертано силно въздействие, защото са склонни да се влияят от тях, стремят се дори и това да е на подсъзнателно ниво- да получават вид одобрение от околните.

Така при вид съдружие с подходящи хора те могат да стигнат много далеч, но при неблагоприятни въздействия- ефектът ще е точно обратния.

Имат множество качества, сигурността е важна за тях, имат силно изразени инстинкти и интуиция, която може да ги пази в трудни и изпитващи ситуации.

Не е изключено да се раздвояват по кой път да поемат, да имат паралелни интереси или занимания или пък- повече да им върви при „втори опит“…

Професионална реализация: работата им не бива да е рутинна, може да е свързана с висока социална активност, грижа за другите- в един по-широк смисъл. Ако на емоционално ниво не се чувстват комфортно в колектива, в който работят или пък самите занимания не кореспондират с вид сигурност, тогава пак така ще променят своите интереси, ангажименти. В оптимален случай си сътрудничат, получават опека и растат напред и нагоре.

Партньорски отношения: лоялни и отдадени партньори са, вероятно твърде директни, а това понякога може да предизвиква обратен ефект или да провокира напрежение. Връзките им са доста емоционални или променливи ,неустойчиви до първото завръщане на Сатурн около 28/30 годишна възраст, но после би следвало всичко да се канализира в една по-подходяща за тях посока, все пак това зависи и от индивидуалния хороскоп.

Мистично значение: показва личност, която може да се чувства ограничена от близкото си обкръжение и едва, когато скъса оковите на емоционални зависимости с неподходящи личности, за сметка на собствената увереност и независимост, тогава са способни да сътворят чудеса, да постигнат всичко. Символ: Обвързаност.

Известни личности родени на тази дата са: Илия Блъсков- български писател, Мия Фароу- американска киноактриса, Минчо Празников- български синоптик, Том Хидълстън- английски актьор, Джо Пеши-американски актьор, Майкъл Б. Джордан- американски актьор, Джан Дзъи- китайска актриса.
9998765432

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *