Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 10 февруари

Родените на 10 февруари са силни, завладяващи, магнетични личности.

Притежават огнен ентусиазъм, който е зареждащ, привличащ, така че тези хора много често се превръщат в лидери за близкото си обкръжение.

Обичат предизвикателствата и постоянно си поставят нови и по-високи цели.

Имат добро самочувствие, вяра в собствените сили и потенциал, но същевременно могат да бъдат и емоционални, разбиращи, емпатични, одухотворени…

Те са многопластови и сложни характери, водещ стремеж е да се доказват, да имат достатъчно свобода и независимост, не понасят ограничения, когато преследват ярките си мечти и желания.

С времето се развиват все повече в посока- духовно израстване, вид прозрения, склонност да търсят-откриват причинно следствени връзки…

Развиват вяра във висшите сили, защото усещат, че са под яхна опека, особено, това се разбира в по-трудни или изпитващи моменти.

Първата част от живота им и предимно до 28/30 годишна възраст много често прилича на едно голямо, цветно приключение, с много ярки, запомнящи се емоционални преживявания, възможности, но и предизвикателства, понякога обрати.

Умеят да си служат с думите като с оръжие или пък притежават особен талант при изразяване, ярки ораторски умения, така че да привличат внимание, да будят респект и уважение.

Понякога изглеждат своенравни, защото не обичат да им нареждат какво да правят, не се съобразяват твърде с мнение, което е по-различно от тяхното собствено.

Притежават огромна сила, която ако е канализирана правилно ще води до успехи над средното ниво, но ако се злоупотреби или се преминат определени граници, тогава ще предизвикват попадане в неочаквани ситуации, предимно отнасящи се до взаимоотношения, но не само.

Професионална реализация: притежават качества на лидер, така че трябва да заемат управленски позиции или да имат собствен бизнес, или естеството на работа да  е такова, че да нямат пряк шеф над главата си. В повечето случаи постигат успехи над средното ниво, ако работата им е творческа или е свързана с пътувания.

Партньорски отношения: завладяващи, интересни, запомнящи се партньори са, но и твърде независими, силни характери, а това може да създаде някой трудности при обвързването, за това е препоръчително да го сторят в по-зряла възраст, да кажем след 28/30 годишна възраст, ако го направят преди това, тогава ще трябва да полагат подчертани усилия, за да съхранят връзките си, които ще са подложени на изпитание.

Мистично значение: личност призвана да „пръска светлина и зареждаща енергия“ на близкото си обкръжение. Те са като Слънца, които трябва добре да разпределят разходваните ресурси- физически, емоционални, за да не стигнат до изтощение. Символ: Блясък.

Известни личности родени на тази дата са: Татяна Лолова- българска актриса, Евгений Бакърджиев- български политик, Поли Генова- българска поп певица, Клоуи Грейс Морец- американска актриса, Бари Слоун- английски актьор, Ема Робъртс- американска актриса, Елизабет Банкс- американска актриса.

96512098

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *