Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 11 февруари

Родените на 11 февруари са завладяващи със своя неповторим, силен характер.

Винаги могат да изненадат околните с оригинален  подход във всяка една ситуация, с нови качества, които разкриват малко по малко.

Често са много по-устойчиви, отколкото изглеждат на пръв поглед.

Дори и да са емоционални, те никога не губят рационалните си цели от поглед, държат на сигурността и не поемат излишни рискове.

Имат странната способност винаги да превъртат предизвикателствата във възможности, да постигат намеренията с постоянство, практични оценки.

Притежават много качества, способни да ги отведат далеч към мечтите им, но могат сами да си слагат спирачки, поради опасения от нецелесъобразни промени…

Не е изключено също така да имат различни интереси и да се колебаят по кой път да поемат.

Понякога изглежда, че поради само-ограниченията, които сами си поставят, действително имат градивен и успешен живот, но забравят да се наслаждават на живота или пък са склонни да се придържат към вид статукво, което не винаги ги прави щастливи.

Някой от чувствата и желанията също са противоречиви. Стремят се да балансират между „искам“ и „трябва“ перманентно, защото пак така перманентно възникват противоречия в душата им.

Могат да бъдат безкрайно отдадени на цел, кауза, важен за тях човек и все така да изглеждат леко дистанцирани, защото не си позволяват отпускане, свободно да изразяват своите преживявания или чувствата се филтрират от разума.

В позитивен аспект, родените на тази дата умеят да държат под контрол живота си и да го направляват в конструктивна и успешна за тях посока, в не толкова подкрепящ- създават невидима граница между тях и важни за тях хора.

Професионална реализация: при по-висока социална активност, създаване и укрепване на връзки, сътрудничество, посредничество- постигат максимално добри резултати.

Партньорски отношения: умеят да градят дълги и стабилни връзки, защото в повечето случаи са лоялни партньори. Трябва да се пазят само да не превръщат в приятели любими хора, да не позволяват страстите да изстинат.

Мистично значение: показва доста изобретателна персона, която винаги намира изход, начин, но противоречиви желания могат да объркат посоката, така че насладата, която получават да не е напълно удовлетворяваща.

Известни личности родени на тази дата са: Томас Едисън- американски изобретател, Дженифър Анистън-американска актриса, Шерил Кроу- американска певица, Мена Сувари- американска актриса, модел, Тейлър Лаутнър- американски актьор, Натали Дормър- английска актриса, Деймиън Луис- английски актьор.
98712340943

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *