Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 12 февруари

Родените на 12 февруари притежават ентусиазъм, плам, сила, които излъчват и завладяват околните.

Те са смели, не се страхуват от предизвикателства, винаги си поставян нови и по-високи цели, които да разширяват хоризонтите им на развитие.

Често се представят като идеалисти или много любопитни личности, жадни да придобиват нови и нови знания и впечатления.

Постигат това чрез висока социална активност, те се „хранят“ като общуват с онези, от които могат да научат нещо, така по един естествен начин съумяват да създават множество връзки, които се превръщат в мост към успехите или чувството им за щастие.

Печелят симпатии и одобрение чрез интуиция, изострено чувство за справедливост, рационален подход, който винаги преследва или показва вид истина, така че са като своеобразен ориентир за близкото си обкръжение.

Имат отлична памет в повечето случаи и учат, придобиват висока квалификация, с каквото и да се захванат- стремят се към съвършенство.

Много често родените на тази дата са популярни дори и в средата, в която съществуват, те се отличават и са лидери…

Животът им все пак е много динамичен, променлив като вятъра…

Имат склонност да пътуват, особено през първата част от живота си или се местят да живеят далеч от родния си дом и ако това се осъществи- носи им удовлетворение, повече късмет.

Професионална реализация- с каквото и да се захванат, то не бива да ги ограничава, трябва да им дава шанс да проявят творчески потенциал, да общуват с много хора или пък да пътуват, тогава се реализират оптимално добре.

Партньорски отношения: могат да бъдат доста взискателни, идеалисти, така че да не допускат лесно някого в сърцето си, а когато това се случи- тогава отношенията са изпълнени с доста страст, цветни и запомнящи се преживявания, при които все прескачат някакви искри и трябва да внимават това да не доведе до пожар, изпепеляване на топлите чувства…

Мистично значение: покава личност, която се изправя пред перманентни предизвикателства и може да влиза от битка в битка, която го прави по-устойчив, издръжлив на външни влияния. Възвишен и честен, той се учи от натрупания опит, но не се разделя със своите идеали.

Известни личности родени на тази дата са: Чарлз Дарвин- английски биолог, Стефан Стамболов- министър-председател на България, Мистер Сенко- български илюзионист, Меглена Плугчиева- български политик, Борислав Михайлов- български футболист, Джеси Спенсър- австралийски актьор, Джош Бролин- американски актьор, Сара Ланкастър- американска актриса.
676754321234

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *