Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 13 февруари

Родените на 13 февруари притежават ум, сърце, характер на победители.

Прозорливостта им е много висока и все едно са призвани да се занимават с много по-мащабни въпроси, отколкото рутинно ежедневие, което може да ги изморява.

Могат да бъдат войнствени, когато се налага да се борят за вид справедливост или интересите си, но с времето и през годините все повече осъзнават, че не всяко постижение си струва цената или методите…

Душата им копнее за красота във всички измерения и проявления.

Ненавиждат пошлото, грубостта, глупостта…

Винаги са адекватни на новото, модерното, актуалното за съвременното общество и могат да бъдат своеобразни революционери, независимо дали това е в по-голям мащаб или  се отнася до средата на съществуване.

Понякога могат да изглеждат по-своенравни, силни и независими, но също- справедливи, толерантни, разбиращи…

Привличат се от предизвикателства, които ги мобилизират, помагат им да разкриват нови качества в себе си..

Не се страхуват от промените и могат да започват отначало, ако се налага, всъщност, всеки рестарт им действа доста стимулиращо да се постигат нови и по-високи върхове.

Държат много на подкрепата от страна на околните и понякога пренебрегват част от себе си, за да получат желаното одобрение…

Животът им е предизвикателен, градивен, неспокоен, изпълнен с ярки преживявания, все едно се намират в бурно море, но все така избягват спокойния пристан…

Професионална реализация- привличат се от професии, в които да бъдат социално по-активни, за да могат да бъдат полезни с натрупани знания, оригинален подход. Често им се налага да работят в екип или по някакъв начин подчертано и винаги зависят от авторитетни  персони, които влияят на благосъстоянието им, пътя им на развитие. Парадоксалното е, че ако се ориентират към чисто финансови цели, тогава това не им носи щастие или успехи, дори и да се доберат до желаното, то им струва скъпо, могат да го изгубят и т.н. Печалбите трябва да дойдат следствие на по-значими цели и не материални, а по-скоро полезни за близки и любими хора.

Партньорски отношения- обичат да обичат и все нещо може да им пречи да изживеят любовта романтична и безоблачна…Понякога им се струва, че дават повече, отколкото получават и на практика е точно така или не е лесно да открият идеала, към който се стремят…

Мистично значение: показва личност, която се стреми към съвършенство, но това по един естествен начин води до разочарования, но и духовно израстване.

Известни личности родени през тази дата са: Питър Гейбриъл- британски музикант (Дженезис), Александър Йорданов- български политик, Христо Пимпирев- антарктически изследовател, Кели Ху-американска актриса, Хенри Ролинс- американски актьор, Гала- български телевизионен водещ, Роби Уилямс- американски певец.
98087098

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Мисля, че има много истина в хороскопа ми. Твърде много истина. Адмирации към професионализма Ви и за Вас лично!