Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 14 февруари

Родените на 14 февруари притежават природна интелигентност над средното ниво.

Те са любознателни, критични, но същевременно фантазията и мечтите им са не по-малко силни и завладяващи.

Високите им амбиции и жажда за грандиозни успехи може да ги отведе много далеч- буквално и в преносен смисъл.

Но по този път те неизменно усвояват все нови и нови уроци, разбират, че всяко нещо си има цена и трябва още в началото да бъде внимателно обмислено- дали тя си заслужава.

В този процес и по един естествен начин те може да се връщат към миналото, да преосмислят свои действия, решения, а като следствие- се поражда мощно желание да променят себе си, защото се стремят към съвършенство, не желаят да повтарят минали грешки…

Това е кармична дата, която в много от случаите показва одухотворена личност, която все повече ще разтваря съзнанието си към подобно знание свързано с вярата, морала, висшите сили, които ръководят живота й.

Вероятно първите години от живота не протичат точно така, както очакват, причините могат да бъдат външни и независещи от тях, например- това понякога е семейна среда или неподходящ колектив, който им указва влияние или пък- това  е собственият им бунтарски темперамент.

Случващото се ги подтиква често да пътуват, за да сменят обстановката около себе си, за да „избягат“ или да се доберат до по-широки и допълнителни възможности.

В друг случай- перманентно обогатяват знанията си, получават висока квалификация по интересуващия ги профил, а всичко това преумножава шансовете им за просперитет.

Професионална реализация: най-добре осъществяват потенциала си като пътуват, като проявяват висока социална активност и предават знанията си на околните. Имат качества на оратори, посредници, политици, могат да се развиват прекрасно навсякъде, където име се дава възможност да демонстрират знания, интелект, комуникативни умения.

Партньорски отношения: избират партньора си повече чрез рационални и критични оценки, а чувствата не рядко се филтрират от разума. Въпреки всичко не са застрашени автоматично от подвеждане, което после носи разочарования. Ранният брак не е препоръчителен, ако все пак това се случи, той ще бъде подчертано тестван за здравина и ще изисква повече усилия, за да бъде съхранен.

Мистично значение: силни характери, лидери, които могат да постигат всички цели, но са склонни да се разпиляват или губят по-далечни цели на средата на пътя.

Символ: Объркване

Известни личности родени на тази дата са: Рене Флеминг- американска певица, Мануела Малеева- българска тенисистка, Наталия Симеонова-телевизионна водеща, Тифани Торнтън- американска певица.
Natalia-Simeonova-300x269

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *