Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 15 февруари

Родените на 15 февруари притежават магнетично излъчване и значима доза чар, благодарение на които с лекота печелят симпатии и одобрение.

От една страна могат да изглеждат чувствителни, готови на много или всичко, за да направят добро впечатление, да привлекат внимание и получат одобрение, а от друга- под това обаятелно  и често- нежно излъчване се крие една много силна личност, която никога не губи своите цели от поглед и успява да ги постигне.

Не губят „здрава почва по д краката си“, умеят да си поставят осъществими и целесъобразни задачи, които да им действат обогатяващо, да допринасят за комфорта им на съществуване.

Всъщност повечето родени на тази дата държат доста на добрия социален статус, част от който са чисто материални придобивки и…за това успяват.
Често те се сдобиват с финансови успехи над средното ниво или демонстрират висок стандарт.

Привличат се от красотата във всичките й измерения и я привличат, имат отличен вкус, самите те излъчват изящество..

Много енергични, дейни, изпълнителни, обикновено успяват да постигнат всичко, към което се стремят.

Професионална реализация: намират отлична реализация в професии, в които могат да проявяват висока социална активност, носят се високи отговорности. Имат качества да се занимават със собствен бизнес, но най-вече, ако работят в съдружие. Отличен финансов усет- може да им помогне всякакви начинания, ако това, което вършат включва и висока социална активност, „красота“ и в един по-широк смисъл.

Мистично значение: учат се от опита си в човешките взаимоотношения и това е фактор, който може да ги направи „господари“ или „слуги“…Може в живота си да бъдат и в двете позиции и колкото по-бързо се научат да уважават другите, толкова по-лесно ще се добират до власт, буквално и в по-широк смисъл.

Символ: Изкушение

Известни личности родени на тази дата са: Александър Серебров- съветски космонавт, Рене О’Конър- американска актриса, Ива Пранджева- българска лекоатлетка, Валери Божинов- български футболист.
Valeri Bojinov

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *