Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 16 февруари

Родените на 16 февруари са одухотворени и талантливи личности. Винаги могат да се отличат и да направят силно впечатления със своя оригинален и философски начин на мислене, изразяване.

Обикновено са вярващи или са с усещането, че са ръководени и направлявани от висшите сили и има нещо мистично в житейския им път.

През първата част от живота си те се сблъскват с някой предизвикателства, които ги подтикват да преосмислят- какво е истински ценно за тях, какво трябва да търсят и привличат до себе си…Това може да бележи, както личния, така и професионалния вектор на развитие.

Някой разочарования може да ги накарат да се отдръпнат в себе си, да не допускат лесно другите в сърцето си, може да се чувстват самотни дори и сред тълпа от хора, въпреки че понякога това може да е породено от собственото им духовно превъзходство.

Не винаги разбирателството с родителите е добро или отрано се отделят от близките си, това може да се случи и по външни, независещи от тях обстоятелства.

Родените на тази дата са доста прозорливи, съчетават в себе си бърза и съобразителна мисъл, но и интуиция. Рядко или никога не повтарят една и съща грешка в живота си, умеят да си вадят изводи от натрупан опит.

Професионална реализация- могат да печелят отлично или над средното ниво, ако застанат зад някаква кауза, стремят се да помагат на другите. Също- включат талант, който притежават. Имат шансове в почти всяка и социално-значима сфера. Но ако се изкушат от чисто материални цели и облаги, и „без съдържание“, тогава ще търпят обрати, загуби и нищета…Това не е материална дата, тя може да печели само чрез по-висши задачи, които реализира на практика.

Партньорски отношения: не се обвързват рано и/или лесно, не допускат партньори  в сърцето си бързо и понякога може да се наслаждават предимно на собствената си компания. Ако все пак някой е достатъчно достоен за вниманието им, тогава могат да проявят забележителна духовна близост и съпричастие. Взаимоотношенията са предизвикателство за тях, но крайният резултат често е техен собствен избор.

Мистично значение: показва оригинална личност, която се води от собствените си убеждения и не позволява твърде да й се месят. Те са първооткриватели, революционери, пъртинари, които проправят път за другите…

Символ: Духовно прозрение

Известни личности родени на тази дата са: Ким Чен Ир- диктатор на Северна Корея († 2011 г.), Стефан Диомов- български композитор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *