Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 17 февруари

Родените на 17 февруари са целеустремени, позитивни, така че почти по призвание постигат успехи, които често са над средното ниво.

Това, което ги „дърпа напред и нагоре“, това са собствените им високи амбиции, силен характер, ярък индивидуализъм, а не рядко и доза късмет.

Могат да разчитат и на щастливо стечение на обстоятелствата, което ги подкрепя, това може и да е конкретна личност, вид авторитет в живота им, от които те се възползват.

Умеят да виждат в по-далечното бъдеще и чрез собствената си прозорливост, така че да избират най-верния, подходящ път в живота си.

Това няма да ги предпази автоматично от някой изкушения или опасност от резки обрати, скрити или явни врагове, завистници и т.н. Но ще им помогне да намерят изход и решение по оптимално добър начин за себе си.

Родените на тази дата знаят своята цена, обикновено се радват на достатъчно внимание и високо самочувствие, което е в тяхна полза.

Обикалят се от престижни или подходящи личности, които допринасят за собственото им израстване.

Умеят да бъдат на точното място и в подходящия момент.

Професионална реализация- лидерският им характер и по един естествен начин се превръща в повод, възможност- да заемат управленски постове. Работата им може да е обществено-значима, престижна, да им дава шанс да изпъкнат. Не рядко се ориентират към собствен бизнес или занимания, които им дават достатъчно свобода. Големите планове ги стимулират да придобиват висока квалификация или да пътуват, „да летят“ или постигат скокообразни , бързи резултати…

Партньорски отношения: партньорът до тях или трябва да следва мечтите им и да отговаря на изискванията им, или отпада от живота им. Може да изглеждат егоисти, но и чаровници, които с лекота печелят симпатии…Отчужденост или самодостатъчност, други и по-значими въпроси, може да оставят на заден план обвързването или то да е препятствано от не малко изисквания.

Мистично значение: лидери, които са призвани да увличат околните след себе си. Може да имат превратно или важно значение за обществото, в което съществуват.

Символ: Независимост

Известни личности родени на тази дата са: Доминик Пърсел- американски артист, Майкъл Джордан- американски баскетболист, Парис Хилтън-американска актриса.
220px-Paris Hilton 2009

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *