Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 18 февруари

Родените на 18 февруари са енергични и многопластови личности, които винаги може да изненадат със свои качества, реакции, решения.

Пленяват с емоционалния си и интуитивен темперамент, дълбока духовност, която се крие под повърхността на демонстрирана рационалност.

Не им липсва практичност, но и различни изкушения, които ще направят живота по-интересен, а не толкова скучен и еднообразен.

Рядко за родените на тази дата всичко е „черно и бяло“, то може да има още много нюанси и проявления, както природата, тяхната същност и собствения им живот.

Преминават през множество уроци, дори колебания, известна несигурност през първата част от живота и преди да открият себе си, истинския си път и призвание…Понякога това може да е символ, че имат множество таланти, интереси и не им е лесно да се ориентират към онова, което им дава най-много шансове да разгърнат и демонстрират потенциала си.

В оптимален случай- имат паралелни занимания, а живота е динамичен, променлив, но и цветен…

Успешен живот като цяло, но делящ се на два отличаващи се в своята същност цикъла, с вероятен рестарт в зрелите години…

Стараят се да се харесват много на околните и успехите им пряко зависят от хората, които допускат до себе си, те може да ги извисят до небесата или пък точно обратното, така че е от първостепенно значение- компанията, в която попадат.

Професионална реализация- работата им трябва да е променлива, предизвикателна, а не рутинна, иначе трудно ще се задържат на едно място. Разбирателството с колектива също е определящо ,така че трябва да намерят своето най-подходящо място под Слънцето и според тях, емоционалните си връзки и усещания.

Партньорски отношения: цветни, динамични и променливи. Посланията не са еднозначни, ако се обвържат в по-напреднала възраст и когато знаят какво искат, за да допуснат правилния човек до себе си, тогава отношенията са изпълнени с много чувства и достойни за роман.

Мистично значение: показва практична, здравомислеща, но и емпатична, одухотворена личност. Родените на тази дата винаги успяват да превъртят предизвикателствата в своя полза или получават втори шанс, поради собственото си духовно израстване, развитие…

Символ: Духовно пробуждане

Известни личности родени на тази дата са: Сибил Шепърд- американска киноактриса, Мат Дилън- американски актьор, Джон Траволта- американски актьор, Магърдич Халваджиян- български режисьор, Роберто Баджо- италиански футболист.
pho6886

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *