Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 09 април

Родените на 09 април притежават огнен и завладяващ дух, който винаги прави впечатление, действията оставят значими последици, независимо дали става въпрос за социално-обществени прояви или за „следи” в нечие сърце.
Знаят какво искат и как да го постигнат- не им липсва ентусиазъм, воля и находчивост. За това животът им в повечето случаи е успешен и градивен.
Притежават много енергия, така че професионалната им реализация трябва да е свързана с по-голяма натовареност, предизвикателства, които да стимулират състезателния им характер. Умеят да си поставят цели, които да допринасят за тяхната сигурност- финансова, но не само. Въпреки рисковия си характер рядко преминават граници, които могат да ги дестабилизират. Трябва да се пазят обаче от прекалена „праволинейност”, понякога неотстъпчивост или нетолерантност към слабостите на другите, което може да се отрази негативно на различни нива, сами да си създават спънки в лицето на силна конкуренция, дори недоброжелатели.
В партньорските си отношения са много страстни, открити, честни. Държат подчертано на семейството и близките си, дори и да изглеждат понякога твърде независими и егоистични, под тази повърхност често се крие един доста емоционален и идеалистичен характер, на който може да се разчита. Връзките им трябва да са изпълнени с  горещи емоции, така че тяхната избрана половинка трябва да е не по-малко чувствена, иначе постепенно губят интерес…
Известни личности родени на тази дата са: Жан-Пол Белмондо- френски актьор, Денис Куейд- американски актьор, Марк Кели- британски рокмузикант, Жак Вилньов- канадски пилот от Формула 1.
jan-pol

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *