Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 10 декември

Родените на 10 декември имат силен и волеви характер, благодарение на който постигат почти всичко, към което се стремят.

Умеят  да си поставят осъществими цели и съответно- да ги реализират на практика. В повечето случаи- имат стабилен и градивен живот…

Енергията и потенциалът им са забележителни, но в повечето случаи умеят да се контролират и не злоупотребяват със способностите си.

Въпреки всичко- лидерският им характер ги прави да изглеждат властни или прекалено независими, понякога своенравни.

Притежават ярка индивидуалност  и често са закриляни от Съдбата, а това го усещат най-силно, когато попаднат в предизвикателни или по-трудни ситуации, тогава винаги възникват обстоятелства, които преобръщат тенденциите в тяхна полза.

Професионална реализация: имат добра или отлична професионална реализация, обикновено може да им се има доверие, така че заемат позиции, които ги натоварват с повече отговорности. Имат престиж или с упоритост постепенно се изкачват към връх, който са си набелязали.

Партньорски отношения: умеят да градят дълги и стабилни връзки. В повечето случаи имат градивни отношения с партньор, който са си избрали внимателно, прецизно, а после- обединили усилия те могат да стигнат много далеч. Въпреки всичко са доминиращи и не винаги- лесни като партньори, избраника им трябва да се съобразява подчертано с тях.

Мистично значение: показва одухотворена личност, която познава себевладеенето и истинските стойности в живота, така че и се отреждат важни функции, с които влияе на обществото, в което се намира.

Символ: Самоконтрол

Известни личности родени на тази дата са: Гриша Ганчев- български бизнесмен, Майкъл Кларк Дънкан- американски актьор, Емануел Шрики- канадска актриса, Рейвън Симон- америкаска актриса, Габриела Спаник-венецуелска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *