Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 11 декември

Родените на 11 декември носят със себе си особено озарение, усещане за мир и спокойствие.

Това са емоционални личности, които ценят красотата, умеят да се радват и на най-дребните неща от живота, а това в известен смисъл им гарантира повече щастие, сблъсък с хора и обстоятелства, които ги впечатляват, обогатяват, правят живота им изпълнен с приключения, които сами създават или предизвикват.

Обичат да споделят, често са социално много активни, а създаването на връзки и общуването се превръщат в проводник на възможности или ценно знание.

При всички случаи- комуникативни, интелигентни, одухотворени личности, на които не им липсват внимание и контакти.

Животът им често е динамичен, изпълнен с промени, които се диктуват нови познанства, пътувания, перманентно усъвършенстване на комуникативни умения, получаване на квалификация, разширение на съзнанието.

Не рядко са вярващи и закриляни от висшите сили.

Професионална реализация: обичат пътуванията, общуването и работата им е свързана с голяма динамика. Високата квалификация, перманентното обогатяване на знанията,  привличането на опека от страна на влиятелни личности-  им дават възможност да реализират потенциала си по оптимално добър начин.

Партньорски отношения: привличат партньори, които са интелигентни, с които могат да общуват. Отношенията им се градят на взаимно уважение и толерантност. Не обичат конфликтите и могат да избягат от връзки, които им носят напрежение. Харесват  да се грижат за любим човек, но очакват същото и от отсрещната страна.

Мистично значение: показва личност, която следва знаците на Съдбата, движи се по направление на най-малкото съпротивление, а така в повечето случаи откриват своето щастие и късмет по един спонтанен и лек начин.

Символ: Лекота

Известни личности родени на тази дата са: Жан Маре- френски актьор, Боян Биолчев – български писател и теоретик, Джани Моранди- италиански естраден певец, Мос Деф- американски рапър и актьор, Хейли Стайнфелд- американска актриса, Ашли Хиншоу- американска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *