Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 11 януари

Родените на 11 януари са силни, смели и целеустремени личности, които се опитват да „летят“ към върхове и  успехи- без да се съобразят с предизвикателства, защото ги преодоляват с достойнство и кураж.

Ярки индивидуалисти, които се отличават от тълпата.

Понякога са склонни да проявяват повече твърдост, имат силен фокус върху личностно развитие или вид победа, който може да ги изключи към външни опасности. В оптимален случай това ще им помогне да постигнат цел, която са си поставили, но не е изключено после да забележат, че това им струва твърде много, плащат висока цена, буквално и в преносен смисъл, която не си заслужава.

С времето се научават да гледат във все по-далечното бъдеще, за да изберат най-вярната посока, път, по който да преминат, за да осъществят намеренията си.

Въпреки всички предизвикателства, които преодоляват, те успяват да запазят борбения си и позитивен, несломим дух, така че да продължат напред…

Трябва да се пазят от „прегряване“, от разпиляване, от преминаване на определени граници, зад които се разминават с очакванията.

Умеят да карат околните да се съобразяват с тях.

Професионална реализация- работата им трябва да е свързана с движение, предизвикателства, за да се задържат на едно място, иначе това ще е трудно. Не обичат ограничения и ги избягват, не ги понасят.

Партньорски отношения- могат да бъдат доста интересни, запомнящи се партньори, оставящи трайни следи в сърцето на любими хора. Но имат склонност да привличат неподходящи партньори, поне през първите години от живота си и това по един естествен начин води до разочарования. Трябва да избягват прекалено големи различия или компромиси още в началото, защото с годините- все по-трудно ще ги понасят. Свободолюбивият им и понякога своенравен характер не прави тази задача съвсем лесна.

Мистично значение- показва личност, която сама предизвиква бури или се движи срещу „ветрове“, за да докаже своето надмощие и сила. В крайна сметка това ще ги направи по-силни, но и разумни, но на определена цена.

Символ: Безразсъдство

Известни личности родени на тази дата са: Свобода Бъчварова- българска писателка и сценаристка, Джейсън Конъри- британски актьор, Аманда Пийт- американска актриса, Рокмонд Дънбар- американски актьор, Рокмънд Дънбар- американски актьор, Мери Джей Блайдж- американска певица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *