Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 12 януари

Родените на 12 януари са любопитни, смели, одухотворени.

Често са с природен интелект над средното ниво, а това почти им гарантира позитивен и градивен живот поне през първата част от техния живот.

Умеят да си поставят цели, които са осъществими, гарантират сигурност и т.н. Могат да изключват емоциите си, когато това се налага, така че да действат целесъобразно, а не според преживяванията си.

Ако трябва да избират между „трябва“ и „искам“, в повечето случаи избират- „трябва“, защото са амбициозни, за тях е важен добрия социален статус, да налагат авторитета си и т.н.

В погледа им не рядко може да се прочете дяволит огнен ентусиазъм, който показва оптимизъм. Така и по един естествен начин те привличат доза късмет, винаги намират „вратички“, демонстрират, че „няма начин да няма начин“. Вярата и желанията ги крепят, дърпат напред и нагоре…

Въпреки всичко, понякога може да са склонни да преминават определени граници, когато „целта оправдава средствата“. Ако се поддадат на изкушения, така че да злоупотребят със своите качества, тогава като огледален образ ще привлекат към себе си предателства и със съответните последици.

Професионална реализация- упорити, благонадеждни,  те се справят отлично с професии, които изискват поемане на голяма отговорност.  Обикновено имат стабилен просперитет и успехи в кариерното си развитие.

Партньорски отношения- могат да бъдат много лоялни партньори, умеят да градят стабилни връзки и обикновено се радват на стабилни връзки.

Мистично значение- показва благонадеждна и одухотворена личност, която е като опора за своето най-близко обкръжение. Вдъхновяват, закрилят близките си.

Символ: Благонадеждност

Известни личности родени на тази дата са: Джек Лондон- американски писател, Кърсти Али- американска актриса, Зейн Малик- английски певец (One Direction), Ная Ривера- американска актриса.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *