Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 13 март

Родените на 13 март са много силни характери, които винаги са готови да се борят за своето щастие.

Така неусетно животът им се превръща в перманентна битка и те преживяват доста предизвикателства, понякога излизат победители, в други случаи- се изправят след поражение…

Но в повечето случаи пътят  им не е спокоен или поне- докато не усвоят изкуството на компромиса или докато не осъзнаят, че не всичко си заслужава на всяка цена, че не е нужно да се воюва срещу всеки и всичко.

Отличават се със смелост, високи амбиции. Могат да откриват в себе си все нови и нови качества, особено в изпитващи моменти.

Родените на тази дата изпитват желание да разчупват границите на възможното пред себе си като експериментират с различни възможности или пък пътуват, сменят своята среда, за да срещат нови хора, шансове…

Всъщност, често се чувстват по-щастливи на път или дори ако живеят далеч от родния си дом.

Не е изключено да имат подчертано кармична връзка с единия си родител, който ги мобилизира, подтиква- да надскочат себе си, независимо дали това се случва чрез строго възпитание или точно обратното- липса на всякаква отговорност.

Професионална реализация-  могат да се реализират отлично като предприемачи, при рискови професии, които са динамични и съпътствани от предизвикателства. Могат да бъдат добри политици, военни или намират най-различни възможности при връзки с чужбина, международни отношения и т.н.

Партньорски отношения- трудно се обвързват рано, а ако това се случи, тогава връзките са съпътствани от много предизвикателства. Това може да се преодолее с времето и когато натрупат опит и го анализират…

Мистично значение: символизира  душа на войн, която трудно намира покой и която първо трябва да открие мир в себе си, за да възцари той и в живота им.

Символ: превратност

Известни личности родени на тази дата са: Уилям Х. Мейси- американски актьор, Кая Скоделарио- английска актриса, Дана Дилейни- американска актриса, Адам Клейтън- английски музикант (U2), Емил Хърш- американски актьор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *