Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 12 март

Родените на 12 март притежават свободолюбив дух и забележителна фантазия. Могат да превръщат мечтите си в реалност или поне се отличават от околните с оригиналните си съждения.

Изглеждат одухотворени, трудно уловими. Обичат изкуството, музиката, забавленията, самите те често притежават някакъв талант.

Могат да бъдат много интересни събеседници, понякога влизат в роли, за да се харесан на отсрещната страна, понеже са тънки психолози. В по-крайни форми- може да преувеличават или изкривяват действителността, но така могат да влязат в самозаблуда, все едно се оглеждат в криво огледало и накрая да се разминат с очаквания, да се разочароват от ненадеждни позиции и т.н.

Настроението им може да е променливо, вероятно и поради повишено честолюбие, впечатлителност, емоционална експанзивност и подчертана необходимост да получават вид одобрение от околните. Така с времето взаимоотношенията се превръщат в крайъгълен камък за реализацията в живота, чувството на щастие, успехи на различни нива.

Налага им се да се „вглеждат в очите на отсрещната страна“ , която може да е коректив и подкрепа. Другите могат да ги издигнат до небето, образно казано, да допринесат за тяхната популярност, но може и да ги сринат…

Така за родените на тази дата е от водещо значение да избират внимателно своята компания, а концентрация или уроци през първите години са- да създават дълготрайни и стабилни връзки, които ще се превръщат в мост към собственото им благоденствие и като се придържат максимално към истина и обективност.

Професионална реализация- могат да се реализират отлично в сферата на изкуството, реклама, изяви пред публика, навсякъде, където имат повече свобода на действие. Имат изявен състезателен хъс, които им е много полезен, помага им да изпъкнат и със съответните позитиви.

Партньорски отношения- незабравими и интересни партньори са. Рядко може да скучно в тяхната компания. Същевременно имат склонност да привличан партньори, които не отговарят на първоначалните им очаквания. Това може да се преодолее съзнателно, когато се придържат предимно към фактите, не вярват само на красиви думи и…са наясно какво по-точно  искат.

Мистично значение: показва личност, която се оглежда в огледалото на взаимоотношенията и постоянно надгражда, развива своята личност според образите, които разпознава.

Символ: Мечтателност

Известни личности родени на тази дата са: Джейми Алекзандър- американска актриса, Арън Екарт- американски актьор, Тайтъс Уеливър- американски актьор, Ратко Младич- сръбски политически и военен лидер, Лайза Минели- американска актриса и певица, Стив Харис- английски музикант.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *