Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 14 януари

Родените на 14 януари са остроумни, любопитни и интересни личности, които умеят да будят симпатии със своето поведение.

Притежават остър ум или добри маниери, чрез които печелят внимание и вид одобрение.

Всъщност за тях е много важно действително да получават подкрепа от околните. Причините за това могат да бъдат различни- собствената им суета, желание да заемат лидерски позиции и да са в център от внимание или понеже- така се оказва, че техните успехи или точно обратното са като скачени съдове за важни за тях хора, обкръжението, партньори и т.н.

Често заемат позиции в обществото които позволяват популярност или висока социална активност.

Въпреки всичко, родените на тази дата привличат към себе си висока конкуренция, а понякога откровени недоброжелатели, така както „по върховете ветровете винаги са по-силни“.

В друг случай- тяхната амбиция може да изкриви представите или критериите, чрез които избират своята компания или на кого се доверяват. Трябва да се научат да „ценят и съдържанието“, да не е водещ фактор „опаковката“, поне не в малко случаи, иначе- ще се сблъскват с разочарования по един естествен начин.

Професионална реализация- умеят да се имплантират в колектив, да заемат лидерски или виско-отговорни позиции. Могат да разчитат на усет за красота, „подреденост“ , отговорност, а всичко в това и в значима степен им гарантира успехи. Но първо- трябва да попаднат на подходящия колектив, който ще ги приеме на пиедестала, който искат да заемат.

Партньорски отношения- могат да бъдат доста отдадени на своя партньор, но трябва да се пазят от крайности, чрез които ще предизвикат обратен от желания резултат.

Мистично значение- показва личност, която се отличава от тълпата и прави силно впечатление, но е застрашена от предателства, които трябва да преодолява чрез вид преоценки за всичко най-стойностно в живота.

Символ: Суета

Известни личности родени на тази дата са: Нина Ричи- френска дизайнерка, Фей Дънауей- американска актриса, Карл Уедърс -американски актьор, Веселин Калановски – български артист, Кевин Дюранд- канадски актьор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *