Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 15 януари

Родените на 15 януари притежават особена харизма, с която печелят симпатии почти мигновено.

Зад усмивката им се крие лек свян, но и непобедима сила, забележителна изобретателност, особено в трудни и предизвикателни моменти.

Родените на тази дата са сложни и много пластови личности. Могат да съчетават в себе си гъвкавост, приспособимост, но и упорство до краен предел, неотстъпчивост, когато това се налага.

Могат да направят определено впечатление, но после пак да ви изненадат с поведението си или да се окаже, че има още какво да научите за тях.

Нищо човешко не им е чуждо, така че могат да проявяват голяма емпатия и разбиране към чуждите грешки, могат да ги прощават, но и самите те да попадат в ситуации на определени изкушения.

Не им е лесно да открият граници на безопасност, така че животът им през първите години може да е белязан от предизвикателства, насочващи към необходимост от духовно израстване, отключване на интерес към висши сили, съдба…

Понякога се сблъскват с трудности по външни причини през първите си години, да кажем- семейни условия на съществуване. Каквото и да е- това изгражда характер и устойчивост, може да отключи талант, дълбоко закодиран в тях.

Професионална реализация- могат да се реализират отлично навсякъде, където имат възможност да проявят алтруизъм, грижа за другите или пък имат повече свобода, за да разгърнат потенциала си. Мечтаят за „далечни хоризонти“ и не рядко Съдбата действително ги отпраща далеч от родния им дом.

Партньорски отношения- рядко се обвързват преди 28, 30 годишна възраст, ако това се случи- необходимо е да бъдат по-внимателни кого допускат до себе си.

Мистично значение- показва личност, която е призвана да помага на другите и животът й се завърта така, че това се изисква, но и ги надарява с късмет, ако следват пътя си.

Символ: Взаимопомощ

Известни личности родени на тази дата са: Жан-Батист Молиер- френски драматург и актьор, Гео Милев- български поет, Аристотел Онасис- гръцки корабен магнат, Мартин Лутър Кинг- афро-американски борец за граждански права, Нобелов лауреат през 1964, Мартин Петров- български футболист, Джеси Шрам- американска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *