Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 16 януари

Родените на 16 януари са одухотворени, емоционални, но и здраво стъпили на земята личности.

Мечтатели по природа те никога не губят практичните си цели от поглед.

Всъщност, имат дарбата да използват своята интуиция, вътрешна мотивация- да материализират желанията си.

Понякога тяхната изобретателност може да е значима и действително да им помогне да постигат успехи над средното ниво, да достигнат до благоденствие и богатство.

На практика техните финансови амбиции са значими и осъществими. Опасността за някой от родените на тази дата може да дойде от факта, че устременият им поглед напред и нагоре, концентрацията върху определена цел- може да им попречи да видят подробности, от онези „малки камъчета, които са способни на преобърнат колата“ или пък- научават по пътя на опита, че „всяко нещо си има цена“ и предварително трябва да преценят дали си заслужава…

Може да са застрашени от обрати или „падане от високо“, ако надделеят субективните представи, а не реалността.

Отличен потенциал, способност винаги да се изправят, да започнат отначало, ако това се налага.

Професионална реализация- могат да се реализират отлично, ако си взаимодействат с финансови или държавни институции, или пък- чрез собствен бизнес и като управляват личните си сметки. Не понасят да ги управляват и да им нареждат, така че или те трябва да заемат лидерски, независими позиции в чуждо предприятие или пък трябва да работят за себе си.

Партньорски отношения- по правило лоялни партньори, които умеят да градят дълги връзки, все пак някой нюанси ще се определят от индивидуалния хороскоп.

Мистично значение- показва личност, която се вдъхновява от своите мечти и така винаги намира изход, решение.

Символ: Вдъхновение

Известни личности родени на тази дата са: Айша- латвийска певица, Соня Немска- българска поп-фолк певица, Кейт Мос- английски модел, Шаде Аду- британска певица от Нигерия, Дейвид Чокачи- американски актьор, Алая- американска певица и актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *