Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 17 януари

Родените на 17 януари са силни, енергични, волеви характери.

Могат да постигнат почти всички свои желания и следствие на собствената си упоритост, инициативност, високи амбиции.

Когато си поставят определена задача полагат неимоверни усилия, за да я постигнат.

Животът им може да прилича на перманентно изкачване на върхове, не даром, а чрез мобилизация, като разчитат на собствените си качества, стъпка след стъпка.

Трупат опит, авторитет и дори слава, които никой не може да им вземе…

Мнозина се сблъскват с не малко трудности или предизвикателства, но това само калява техния дух и устойчивост.

Не е изключено през първите години от живота си да се сблъскват  с по-сериозни драми, да се чувстват самотни или неразбрани, да разчитат основно на себе си и да се борят за своето щастие и подобно на това, че и „сам войнът е воин“.  Случващото се трябва да допринесе и за духовното им развитие, повече вяра във висшите сили и ако те се придържат към писани или неписани закони, тогава попадат под особената опека на съдбата и винаги намират начин да осъществят желанията си, да излязат победители.

Отговорни, сериозни личности, които се радват на все по-голяма стабилност и колкото повече време минава, толкова повече могат да разчитат на своеобразна награда и съответна устойчивост за всички усилия, които са полагали…

Ако се поддадат на някой материални изкушения и злоупотребят с възможностите си ,тогава могат да претърпят внезапни обрати или „падане то високо“.

Професионална реализация- отлични качества за състезатели, буквално и в по-широк смисъл. Справят се отлично при висока конкуренция, напрегната среда. Могат да се имплантират в силови структури или другаде, където поемат големи отговорности.

Партньорски отношения- силният им характер изгражда някой стени преди да се обвържат. Това не винаги е лесно. Все пак, когато открият своята половинка, умеят да бъдат лоялни.

Мистично значение- показва войн, който е призван да води битки, да побеждава и да бъде пример или да проправя път за другите…

Символ: Умиротворение

Известни личности родени на тази дата са: Мишел Обама- съпруга на Барак Обама, Навийн Андрюс- английски актьор, Джим Кери- канадски актьор.
MV5BMTQwMjAwNzI0M15BMl5BanBnXkFtZTcwOTY1MTMyOQ. V1 SY317 CR220214317

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *