Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 14 октомври

Родените на 14 октомври притежават магнетизъм, чар и отлични комуникативни умения, бърза и съобразителна мисъл.
Обичат да пътуват, привличат промени, така че животът им е изпълнен с предизвикателства. 
Подкрепата от страна на важни в живота им личности определят не само чувството за щастие и удовлетвореност, но и благоденствието в живота. Важна е компанията, която ще си изберат, това ще определи много или всичко, ще насочи вектора им на развитие генерално.
Професионална реализация: реализират се добре чрез вид сътрудничество, социални или обществено-значими дейности. Обикновено са сръчни и много изпълнителни, така че са предпочитани в колективи, като служители и т.н.
Партньорски отношения: не се обвързват лесно, особено до 28/30г. възраст, а ако това се случи, тогава връзката им изисква подчертано внимание, може би компромис, за да се съхрани. Понякога може да имат усещането, че повече дават, отколкото получават и на практика да е точно така. Склонни са да привличат силни партньори, с които трябва да се съобразяват подчертано. отношенията често са бурни и много страстни и никога скучни, еднообразни…
Мистично значение: показва личност, която може да бъде привлечена от фалшив блясък, излъгана, а после разочарована. Като че ли нещо съществено им убягва от погледа, способност да надникват отвъд видимото или „опаковката“. Символ: Заблуда.
Известни личности родени на тази дата са: Клиф Ричард /британски музикант/, Роджър Мур /английски актьор/, Веселин Мезеклиев /български актьор/, Васко Василев /български цигулар/.
pho10605bjh1 200 200

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *