Везни Рожденият ви ден

Родените на 15 октомври

Родените та 15 октомври са естети, често притежават някакъв талант. Много силна интуиция, която е добре да развият и да разчитат на нея в трудни моменти.
Това е сложен и многопластов характер, доста емоционален, понякога противоречив като желания, преживявания. Само една малка част е видна от онова, което бушува душата им като буря от мисли, чувства страсти.
Животът им рядко протича така, както са очаквали или им се налага да платят някаква висока цена по пътя си към успеха.
Успех им носят пътувания, особено, ако са зад граница, придобиване на висока квалификация.
Умеят да влияят на околните по един тънък  и психологичен начин, в по-крайни форми-манипулативен и така могат да се превърнат в лидери.
Богатата им душевност, философска мисъл се развива под натиска на ярки емоционални преживявания в детството, отново в по-крайна форма- трудна семейна среда, сложни взаимоотношения с единият от родителите.
Професионална реализация: могат да прогресират в професии, които са свързани с изкуство, висока социална активност, взаимо-помощ, това може да е медицина, психология…Добри предпоставки за политика.
Партньорски отношения: много чаровни и привлекателни натури са и въпреки всичко партньорските им отношения са много сложни, особено до 28/30 годишна възраст, след това тази негативна тенденция може да се изчисти от други фактори в индивидуалния хороскоп. Би следвало да са по-открити и наясно със себе си, какво всъщност искат, за да минимизират съзнателно тази тенденция, също да проявяват по-голяма толерантност, за да не страдат от пермаментна неудовлетвореност.
Мистично значение: показва личност, която може да се увлече от цели, които не носят удовлетворение  в края на пътя. Измамна посока или желания могат да се превръщат в перманентни разочарования. Все пак личността е достатъчно интуитивна, рационална, за да се предпази от тази негативна тенденция като внимателно обмисля по-далечни перспективи на развитие и до какво водят те. Символ: Заблуждение.
Известни личности родени на тази дата са: Михаил Лермонтов /руски писател/, Фридрих Ницше /германски философ/, Мишел Фуко /френски философ/, Марио Пузо /американски писател/, Огнян Дойнов /български политик/, Сали Бериша /президент на Албания/, Кийша Кол /американска певица/, Мариус Куркински /български актьор/.
P9150839-001-300x336Keyshia Cole

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *