Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 17 октомври

Родените на 17 октомври са закриляни от съдбата в трудни моменти, но рядко им се дава нещо даром. Обикновено успяват, благодарение на упоритостта и амбициите си.
В повечето случаи са интуитивни, емоционални, но и рационални едновременно. Учат се по трудния път на опита, особено във взаимоотношенията си, лични или делви, желанието да преодолеят това предизвикателство бележи първата част от живота им, превръща се в мотив и стимул да се доказват, развиват…
Понякога тази дата символизира личност, която е родена в сложна семейна среда, по външни и независещи от него причини. Това придава горчив привкус, усещане за самота или пък духовно развитие, на по-късен етап желание да се сътрудничи, помага..
Професионална реализация: могат да се реализират отлично в сфери, в които имат възможност да демонстрират своите качества индивидуално, не толкова в колектив и при вид зависимост. Не обичат да имат преки шефове над главата си, така че се ориентират към професии, които им дават повече свобода, възможност да действат изобретателно ,творчески и т.н. Имат добър финансов усет, от който се възползват.
Партньорски отношения: не допускат лесно някой в сърцето си, ако все пак това се случи, тогава могат да бъдат лоялни. Рядко се обвързват преди 28/30 годишна възраст, ако това все пак се случи, тогава трябва да полагат повече усилия, да правят компромиси, за да задържат партньора си.
Мистично значение: показва много емоционална личност, която не умее да владее своите чувства, така че понякога реагира спонтанно и прибързано и напротив здравия разум или вид интерес. Създава опасност да се попадне в плен на хора и обстоятелства, които го правят прекалено привързан, зависим. Символ: Отдръпване, уединение.
Известни личности родени на тази дата: Владимир Левчев /български поет/, Тодор Батков /български адвокат/, Йордан Биков /български щангист/, Еминем /американски рапър/, Таркан /турски певец/, Фелисити Джоунс /британска актриса/.
FelicityJonestarkan

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *