Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 17 април

Родените на 17 април притежават търсещ и неспокоен характер, който се „укротява” под влияние на практични оценки, философска мисъл и високо чувство за дълг.
Датата е кармична и ги надарява със „заслужена разплата”, която им помага в трудни моменти, особено през втората част от живота им.
Добри организатори, водачи и началници. Умеят да подчиняват околните или налагат авторитета си, въпреки трудностите.
Притежават някакъв талант или се реализират най-добре професионално, когато им се дава повече свобода на действие, инициативност, за да разгърнат потенциала си. Не  си задържат вниманието и не проявяват устойчивост, ако заниманията не са им интересни. Не правят компромиси с желанията си, когато открият своето призвание се превръщат в лидери, водачи, заемат престижни и ръководни длъжности. Не се примиряват с посредствени позиции и това в значима степен им гарантира успехи над средното ниво. Добрият социален статус е мощен стимул, който не ги “пуска” и могат да сътворят “чудеса от храброст”, за да постигнат високите си цели…
„Ахилесова пета” са партньорските им отношения, предимно до 28г. След това всичко зависи от индивидуалния хороскоп. Все пак имат склонност да се раздвояват между практични оценки и високи идеали, също- желание да “горят” във своите връзки, а не да съществуват. Умеят да бъдат лоялни, това са одухотворени личности, на които в повечето случаи може да се има доверие, въпреки че те самите стават понякога жертва на вид некоректност. Но се учат от своя опит и се стремят да не повтарят едни и същи грешки.
Мистично значение- пословична упоритост в избрано направление, която в крайна сметка може да ги подтикне да пропуснат други възможности, които застават на пътя им, а те дори не забелязват. В крайна сметка постигнатата цел след много битки и препятствия може да не носи нужното удовлетворение, защото платената цена е твърде висока. Налагане на само-ограничения, които носят горчив вкус и анализ на миналото, който през втората част от живота може радикално да преобрази вярвания, начин на мислене, живот и т.н.
Известни личности родини на тази дата са: Шон Бийн- британски актьор, Дженифър Гарнър- американска актриса, Виктория Бекъм- английска певица, Анна Цолова- българска журналистка.
shon biin

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *