Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 17 септември

Родените на 17 септември са отговорни личности, на които може да се има доверие.
Обикновено животът ги натоварва с много отговорности и задължения, околните разчитат на тяхната праволинейност, упоритост и амбиция. Самите те рядко се примиряват с посредствени социални позиции, така че придобиват добър статус и материално положение. Само много лош личен хороскоп може да изкриви тази тенденция. Тогава човек се превръща в “машина” за справяне с финансови въпроси, забравяйки за духовното начало, удоволствия, а понякога- моралните устои се размиват. 
Животът им често напомня на изкачване на връх на планина- постепенно и с усилие през годините, като зе разчита на придобит опит и знания човек постига все по-високи резултати, успехи…
Професионална реализация- често заемат длъжности, които са много отговорни, натоварени с ангажименти, подхождат им ръководни постове, към които се стремят. Имат отличен финансов усет за печалба, могат да се реализират като мениджъри, банкери, счетоводители или другаде, където да проявят съобразителност, математическа точност, упоритост.
Партньорски отношения: в повечето случаи са лоялни партньори, на които може да се разчита. Обичат да се налагат и постигат своето, ако не директно, тогава с тънък манипулативен усет. Трябва да се научат да не приемат случващото се винаги толкова сериозно, да се забавляват повече, иначе взаимоотношенията могат да охладнеят или да се крепят предимно на практичен интерес, оценки и т.н.
Мистично значение: показва възвишена, емоционална, принципна личност, често- с изострено чувство за справедливост и висок морал. В живота си преодолява множество трудности, непосилни за околните…Разчита на собствените си качества, но и на опека от висшите сили. Успехите са почти гарантирани. Символ: преодоляване.
Известни личности родени на тази дата са: Христо Смирненски /български поет, преводач, революционер/, Стърлинг Мос /британски състезател от Формула 1/, Минчо Минчев /български цигулар/, Анастейша /американска певица/.
M.Mintchev

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *