Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 18 септември

Родените на 18 септември са сложни натури, до известна степен противоречиви.
Понякога приоритет и мотив за действията им е материалното, а друг път духовното начало.
Склонни са да действат непредсказуемо, спонтанно, изненадващо за околните, но доста хладнокръвно и целесъобразно.
Обикновено тези хора притежават огромен хъс за печалба. При всички случаи са дейни, доста инициативни, праволинейни, често- холерици!
В повечето случаи са искрени, може да им се има доверие. Но са и честолюбиви, трудно отстъпват от собственото си мнение, склонни са да влизат в словесни двубои, да спорят, за да защитят тезата си, а в по-крайни форми- да предизвикват скандали и напрежение в близкото си обкръжение.
Склонни се да се чувстват самотни и неразбрани през първите години от живота си. Причините могат да бъдат много- трудно намиране на път към самия себе си, така че да разгърнат в пълна степен потенциала си, не е изключено да са прекалено емоционални, да реагират по подобен начин и да предизвикват обратен от очаквания резултат.
В друг случай това е признак за сложна семейна среда или отделяне от рано от родителите, единият от родителите…
Ескалира усещането, че живота е борба, човек постоянно трябва да воюва. Това може да се промени, ако се смени и гледната точка, например- околните не се приемат критично и като “врагове”, а напротив- като приятели или като минимум- учители, стимулатори, полезен пример за подражание и т.н.
Професионална реализация- подхожда им динамична, напрегната работа, изпълнена с предизвикателства. Стоенето “зад бюро”, вероятно не е най-удачното място. Но, ако се състезават, ако са физически и психически натоварени- в почти винаги ще излизат победители.
Партньорски отношения- това е кармично число, което изисква известна изолация, зареждане на енергията в усамотение, за да се развива в духовен план личността. Дата разполага към усещане за самота, дълги връзки са възможни, ако човек намери с родна душа, привличането не е само физическо, но и духовно. Все пак ранният брак не е препоръчителен, защото е застрашен от обрат или пък въобще е невъзможен..
Мистично значение: показва личност, която е идеалистична и иска да види хубавото дори в неугледното. Трудностите в живота я развиват духовно, с времето развива мъдрост, философски начин на мислене, които са полезни не само за нея, но и за обществото, в което съществува. Може да се превърне в проповедник, духовен водач или отшелник. Цени красотата, изкуството…Символ: възвишеност.
Извести личности родени на тази дата са: Грета Гарбо /шведска и американска актриса/, Катя Паскалева/ българска актриса/, Руси Чанев /български актьор/, Павел Попандов/български актьор/, Богомил Бонев /български политик/, Димитър Рачков /български актьор/, Иван Милев /български музикант/.
Garbo
 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *