Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 19 септември

Родените на 19 септември “огряват” околните със своя ентусиазъм, воля, сила на духа и въодушевление!
Може да се каже, че са родени на щастлива дата, защото са позитивни, находчиви, привличат късмета по един или друг начин. Дори и при много “лош” хороскоп , една щастлива звезда продължава да бди над тях и да им помага в трудни моменти.
Разчитат предимно на себе си, подчертани индивидуалисти, лидери, които принуждават околните да се съобразяват с тях, да ги следват и уважават.
Не понасят ограниченията, вмешателството в личния им живот. Поставят си високи и далечни цели, които са свързани с висока квалификация или пък пътувания, включително зад граница, печалби…каквото и да е, то трябва да е мащабно, а не посредствено.
Професионална реализация- от тях излизат отлични предприемачи, бизнесмени, хора, които привличат печалби /буквално или в по-общ смисъл/. Ако работят като служители, тогава трябва да са достатъчно независими или пък да заемат ръководни длъжности. Ако не могат да постигнат намеренията и амбициите си по преки пътища, тогава са способни да използват всички средства, за да осъществят намеренията си.
Партньорски отношения: понякога са егоисти или прекалено взискателни, само-живи или само-достатъчни, в други случаи изглеждат по-студени и дистанцирани и този факт усложнява контактите, дълготрайните връзки. Все пак, ако някой заслужи уважението им, тогава могат да проявят лоялност, но не е лесно да се достигне до сърцето им…Освен всичко друго, човекът до тях трябва да ги уважава, да им се възхищава, да се съобразява подчертано с тях, да ги следва или отпада от пътя им…
Мистично значение: показва личност, която притежава остър ум, бърза и критична мисъл, природен интелект над средното ниво, забележителна проницателност. Ориентират се към успешни каузи, влияят силно на околните и с лекота ги въвеждат във вид подчинение. Символ: превъзходство.
Известни личности родени на тази дата са: Лайош Кошут /унгарски революционер/, Фери Порше /австрийски
производител на автомобили/, Джерами Айрънс /американски актьор/, Сър Уилям Голдинг/ английски писател, Нобелов лауреат/, Карън Виктория Силвстед /шведски фотомодел, актриса, певица/.
VictoriaSylvstedt

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *