Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 20 септември

Родените на 20 септември се развиват “скокообразно”, търпят сериозни “метаморфози”, насочват се към духовното начало, понякога под натиска на житейски обрати, натрупана мъдрост и житейски опит.
Първите години са превратни, променливи като перспектива, съпътствани от известна несигурност и колебания по кой път да се поеме, но обикновено в зряла възраст това се преодолява и творческата енергия, която притежават тези хора се канализира в ползотворна посока.
Съчетават в себе си рационалност в съжденията, но и голяма емоционалност, която ги прави по-уязвими, но се стремят да прикриват това свое качество.
Влияят се подчертано от близкото си обкръжение и за тях като че ли е от първостепенно значение да получават подкрепата и одобрение. Това може да ги постави в ситуация на известна зависимост, която трябва съзнателно да преодоляват.
Имат много силна интуиция, състрадателни, обичливи натури…Могат да се доверяват на вътрешния си глас или инстинкти, които рядко или никога не ги подвеждат.
Професионална реализация- могат да се занимават с паралелни дейности, за да се задоволят амбициите и широкия спектър от качества. Като цяло могат да бъдат добри търговци, да се занимават с потребление, здраве-в един по-широк смисъл, да са отлични медиатори…Каквото и да е, работата им трябва да им допада, да им пасва емоционално, да попадат в колектив, който ги подкрепя иначе трудно биха се задържали на едно място.
Партньорски отношения- любовта, семейството имат водещо значение в живота им. В известен смисъл не могат без близките си и когато открият своята половинка са доста всеотдайни, грижовни, влияят се и подкрепят човека до тях. Трябва да се пазят тази тенденция да не прерасне в прекалена прилепчивост, претенции, покровителствено отношение и т.н.
Мистично значение: показва амбициозен човек, който е много деен, поставя си перманентно нови цели, постоянно трябва да е ангажиран с проекти, които да допринасят за сигурността и благоденствието, иначе “повяхват и загиват като цвете” без живителни сили. Символ: трудолюбие.
Известни личности родени на тази дата са : Райса Горбачова /съпруга на бившия руски президент Горбачов/, Магда Колчакова /българска актриса/, София Лорен /италиянска актриса/, Гари Коул /американски актьор/, Ралица Паскалева /българска актриса/.
 gari koul123456789

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *