Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 21 септември

Родените на 21 септември са любознателни и одухотворени личности, които с лекота печелят симпатиите на околните, благодарение на “дар словото” или пък вродена житейска мъдрост.
Обичат предизвикателствата, приключенията, забавленията и едновременно с това притежават задълбочена философска мисъл, чрез която се стремят да се издигат “над нещата” или да вникват отвъд видимото, да търсят и намират първо-причините за случващото се.
Емоционални са, но не допускат лесно хора в сърцето си. Умеят да се само-рекламират, да демонстрират най-доброто от себе си и да се възползват от точния момент. Притежават талант и късмет, действат с голям размах, когато си поставят някаква цел.
Професионална реализация- имат творчески заряд, който трябва да разгърнат. В оптимален вариант се развиват в поприще, което им дава възможност да са социално много активни, да общуват с групи от хора, пред които предават научено знание и опит. Често пътят им нагоре е съпътстван с висока квалификация или опит, който надграждат, полезни връзки, които създават. Обичат да пътуват-реално или като се пренасят в други светове чрез книги или изкуство…
Партньорски отношения: в любовта са идеалисти, които не правят лесно компромиси, искрата на страстта и уважението трябва да разгаря бурен огън иначе- може вниманието им да бъде привлечено от друг обект. Това е кармична дата, която подсказва, че чрез чувствата преживяват метаморфоза, трупат опит и после се стремят да балансират между практични оценки и големи очаквания.  Ранният брак не е препоръчителен, защото ги изправя пред доста предизвикателства или пък е малко вероятен.
Мистично значение: показва личност, която е гениална в своята същност, но не търпи ограничения и може да се превърне в странник, пътешественик, проповедник, учител за близкото си обкръжение. Вечно търсеща и развиваща се душа, която вярва във висшите сили, законите на вселената, божественото начало. Символ: прозрение.
Известни личности родени на тази дата са: Георги Бенковски /български революционер/, Юрий Лужков /руски политик/, Джери Брукхаймър /американски продуцент/, Стивън Кинг /американски писател/, Пол Дохърти /английски писател/, Робърт Мороу /американски актьор/, Маргарет Грейс Дениг /американска актриса/.
 rob morou

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *