Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 22 септември

Родените на 22 септември са интуитивни, емоционални и рационални едновременно! Сложни натури, но често прагматичността надделява, така че животът им до 28/30 години е градивен и успешен.

В повечето случаи това са нежни, чувствителни, добри души, които под такава обвивка крият голяма сила и целенасоченост, упорство в избраната посока. Притежават забележителна интуиция, инстинкти за само-съхранение или за правилното направление, на  които е добре да разчитат в трудни моменти. 
Прозорливи, умеят да виждат в по-далечното бъдеще и никога или рядко губят целите си от поглед, така че ги постигат рано или късно.
Не обичат промените, въпреки че понякога имат усещането, че околните всячески ги предизвикват, за да извършат вид реформи в живота си. Трябва да балансират между компромиса и промяната, вид обновление, което перманентно е и неизбежно, но чрез изобретателния си и креативен подход могат да насочват в оптимално позитивен за тях вариант.
Професионална реализация- отговорни, сериозни и надеждни те могат да бъдат отлични или предпочитани служители във всяко едно избрано от тях направление. Имат стабилен просперитет, могат да се насочат към нещо “земно”, печелившо, материално, свързано с потребление, финаансови потоци, които могат сами да направляват. Също- нещо ново, модерно, актуално за цели групи от хора..
Партньорски отношения- обикновено може да им се има доверие, но самите те трябва да се пазят от измами и предателства или се учат по трудния път на опита, така че да не позволяват да злоупотребяват с добрината им. Въпреки всичко и в повечето случаи изграждат стабилни връзки, умеят да пазят и защитават семейството и близките си, респективно-избраната си половинка.
Мистично значение: показва личност, която е одухотворена, успява да превърта предизвикателствата в полза чрез упоритостта и находчивостта си. Външни обстоятелства могат постоянно да ги дестабилизират, но пак така Съдбата или провидението да им помага, особено в трудни моменти или когато се нуждаят от подкрепа. Водещи уроци- да не се стремят да задържат всичко и всеки на всяка цена, вероятно не бива да се страхуват от промяната, също- трябва да вярват повече на висшите, божествените енергии. Ако се отпускат, следват попътните ветрове и не се движат все срещу течените, животът ще е много по-лесен и спокоен..
Известни личности родени на тази дата са: Майкъл Фарадей /английски учен/, Димитър Костов /български политик/, Андреа Бочели /италиански тенор/, Роналдо /бразилски футболист/, Лора Вандерворт /канадска актриса/, Емили Отъм /поп певица/.
Emilie_Autumn

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *