Везни Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 23 септември

Родените на 23 септемви са природно интелигентни, любознателни, обичащи предизвикателствата и движението.
Постоянно си поставят нови цели и динамиката в живота им е много висока. Еднообразието все едно може да ги “убива” или да повяхват като цвете без въздух и светлина, образно казано.
Общуването е важна част от  начина им на съществуване, това ги стимулира да се развиват, доказват, разгръща се творческият им потенциал, могат да разчитат на доза късмет или чрез връзките, които създават, популярността, до която могат да се доберат до целите си, да преумножат успехите си…
Мисълта им е светкавична, надделява логиката, съобразителността, бързината в реакциите, но това понякога е символ на много изострена нервна система, която може да прерасне и в нервни напрежения, дори разстройства, критичност, раздразнителност.
Личността винаги се стреми да открие баланс в живота между своите и чуждите интереси, склонна е да си сътрудничи, да играе ролята на медиатор и тя /тази роля/ е една от най-успешните.
Обикновено намират оригинални и доста нетрадиционни,  интелигентни начини да реализират потенциала си. Могат да пътуват, да придобиват висока квалификация, перманентно да обогатяват своите знания и това действа доста позитивно, подкрепящо за личните им качества, така че да се проявят по оптимално добър начин.
Професионална реализация- могат да бъдат прекрасни учители, посредници, търговци, първо-откриватели…Важно е да пътуват, да опознават нови светове /буквално и в по-общ смисъл/, да използват дар словото си и комуникативни умения, жажда за знания и обмен на информация…
Партньорски отношения- чувствата се филтрират от разума, критични са към своята половинка, но когато я открият, тогава могат да проявят постоянство. В любовта трябва да има предизвикателства, промяна, иначе бързо могат да загубят интерес. Често обичат да флиртуват, добри любовници, в повечето случаи- не могат без любов, без внимание и са готови да направят всичко, за да ги получат.
Мистично значение: показва личност, която е убедителна, чаровна, любеща красотата във всичките й измерения. Страда от сърдечните си връзки, но точно чрез болката, която изпитва през първите години от живота си, после намира начин да се добере до хармония и разбирателство с обкръжението си. Символ: издръжливост.
Известни личности родени на тази дата са: Рей Чарлс /американски певец/, Хулио Иглесиас /испански певец/, Енрико Катуци /италиански тенор/, Брус Спрингстийн /американски певец/, Христо Гърбов /български актьор/, Матей Казийски /български волейболист/, Милко Калайджиев /български поп-фолк изпълнител/.
hulio iglesias
 milko_kalaidgiev

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *