Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 24 септември

Родените на 24 септември са естети по природа, притежават особена харизма, чар, елегантност, с които печелят симпатии и одобрение по един естествен и почти неудържим начин. 
Красотата, хармонията, любовта са като водеща цел, която определя пътя им на развитие. Могат да направят много или всичко, за да присъстват подчертано тези компоненти в живота им.
Обичат сигурността, комфорта и често ги постигат като се осланят на подкрепа и одобрение от страна важни за тях хора.
Стремят се да бъдат социално по-активни, да създават и укрепват връзки и всъщност “другите” действително и по различни поводи ще се оказват мост към успехите им.
Все пак трябва внимателно да избират средата си, защото околните им влияят силно и могат да имат също така и негативен ефект.
Професионална реализация- могат да се реализират отлично чрез изкуство, висока социална активност, в сфера, която се отнася до нещо ново и модерно, актуално за цели групи от хора. Добри изпълнители са, стига да има кой да ги стимулира и подкрепя.
Партньорски отношения- те имат подчертано важно значение и не само за чувството им на щастие, но и социален статус, репутация, стабилност. Понякога може да им изглежда, че им се налага да правят твърде много за любовта, защото са отдадени на човека до тях, в други случаи- това е усещане, че злоупотребяват с доверието им, а в по-неприятна форма страдат от предателства. С времето се учат, че външни белези, материални критерии не са толкова важни за щастието, колкото други и под повърхността, че най-ценното е “невидимо за човешките очи”.
Мистично значение: показва личност, която владее психологически тънкости в общуването, в човешките взаимоотношения и се възползва от това. Съчетава в себе си чувственост и съвсем практични оценки. Ескалира вътрешна обрба между духовното и материалното, но накрая и след множество уроци побеждава духовното. Символ: преоценка.
Известни личности родени на тази дата са: Янко Сакъзов /български политик/, Северио Очоа /испански биохимик, Нобелов лауреат/, Атанас Киров /български щангист/, Алекс Раева /българска актриса/, Кевин Сорбо /американски актьор, Ана Клави /британска изпълнителка/.
aleks raevaana klavi

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *