Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 19 април

Родените на 19 април са като „Слънца” , които огряват с присъствието си, високия си дух и огнена енергия. Силно Его, което знае за своята мощ и е склонно към „нарцистични” прояви. Характер на лидер, който принуждава околните да се съобразяват с него, да го следват или дори да му служат.
„Второто място” не ги удовлетворява, така че дават всичко от себе си, за да са първи…Обикновено учат, пътуват, придобиват отлична професионална квалификация, благодарение на високите си амбиции.

Ориентират се към професионална реализация, която не е рутинна, а включва възможност да проявят инициативност, ораторски способности, натрупани знания, интелект. Добре се справят с дейности, в които се изискват организаторски способности, движение, комуникация с много хора. Трудно или почти е невъзможно да бъдат ограничавани от някакви рамки и стереотипи, така че или трябва да заемат ръководни постове, или да се ориентират към собствен бизнес…Имат нужда от постоянни предизвикателства и нови върхове, които да покоряват, за да разходват огнената си енергия и я канализират в оптимално позитивна посока. Умеят да се само-рекламират, да изпъкват от тълпата и със съответните позитиви…

В партньорските си отношения са доста взискателни, направо-критични. Партньорът до тях трябва или да ги следва и да се съобразява подчертано с мнението им или отпада от пътя на общото им развитие. Партньорските отношения изискват перманентни преобразувания, динамика, добра комуникация. Всъщност- разяснителните разговори, уважението, което може да се подхранва от взаимна подкрепа, може да гарантира в известна степен стабилен личен живот. В повечето случаи обаче връзките на родените на тази дата са застрашени от внезапни обрати или разпад, все пак тази тенденция може да бъде смекчена и минимизирана от индивидуални характеристики, склонност да се правят изводи от натрупан опит и т.н.

Мистично значение- оригинален характер, който извежда личността пред останалите. Цветен, ярък живот изпълнен със силни емоционални преживявания. Перманентни промени, които винаги или често се превъртат в полза на родените на тази дата, особено в обществено- значим план, кариерно развитие.
Известни личности родени на тази дата са: Волен Сидеров- български политик, Ривалдо- бразилски футболист, Кейт Хъдсън- американска актриса, Мария Шарапова- руска тенисистка.
160px-Volen Siderov ATAKA

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *