Рожденият ви ден Скорпион

Хороскоп за родените на 20 ноември

Родените на 20 ноември са емоционални, интуитивни, прозорливи, под чувствената им външност се крие характер на боец.

Имат нужда да споделят своите емоционални преживявания, за да бъдат истински щастливи.

Преминават през своеобразен катарзис в един определен момент от живота си, който ги прави по-независими, самоуверени, променят се ценности, онова, което отчитат за най-важно.

Съчетават в себе си силна воля, прагматичен ум с одухотвореност, способност да вникват в дълбочина, в същността на нещата..

Животът им често е съпътстван от множество предизвикателства, които те умеят да преодоляват благодарение на всички горе-описани качества. Държат на сигурността, стремят се да бъдат „капитани на своя кораб“ и да не се влияят от външни обстоятелства, нещо от типа на: „корабът потъва не от бушуващата вода навън, а от водата, която е допусната вътре в самия кораб“. И така, те се стремят да владеят себе си, да зависят предимно от себе си, а не от външни обстоятелства и в повечето случаи успяват.

Така имат стабилен и градивен път, просперитет през годините.

Професионална реализация: могат да имат отлични успехи при  вид съдружие, ако проявяват грижа за другите- в един по-широк смисъл. Могат да бъдат отлични производители, търговци и т.н., но с каквото и да се захванат, обикновено умеят да постигат успех…

Партньорски отношения: лоялни и сърдечни партньори, склонни са ва диалогичност и компромис, когато срещнат своята сродна душа. В повечето случаи градят дълги и надеждни връзки.

Мистично значение: показва смела и инициативна личност, която не се страхова от предизвикателствата, стреми се да действа, за да не пропуска възможности, често бърза и в устрема си напред може да забрави за собственото си спокойствие. Символ: Неспокойствие.

Известни личности родени на тази дата са: Мая Плисецкая- руска балерина, Бо Дерек- американска актриса, Шон Йънг- американска актриса, Джим Брикман- американски пианист, композитор.
765432123456

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *