Рожденият ви ден Скорпион

Хороскоп за родените на 21 ноември

Родените на 21 ноември са творчески натури, притежават зареждащ ентусиазъм, любопитство към живота, желание да се развиват.

Съчетават в себе си интуиция, изобретателен, креативен подход с ясна и логическа мисъл.

Едно от най-силните им качества е способността да се изразяват убедително, да преследват цели, които са печеливши,  да виждат шансовете и да се възползват от тях, да създават полезни връзки.

Животът им често е доста динамичен, по един естествен начин те постоянно се стремят да разширяват хоризонтите пред себе си като обогатяват своите знания, увеличават своето влияние и контакти, пътуват, опознават нови светове и култури, получават висока квалификация…

В душата им се крие море от чувства и ярки емоционални преживявания, някой от тях може да са противоречиви, не са изключени перманентни изкушения, лутане между доводи и контра доводи, също-идеали, мечти, но и преуголемени очаквания, желание за скоростни успехи и без особени усилия.

Философска мисъл или хитрост, която ги измъква от заплетени ситуации…

Професионална реализация: може да е свързана с творчество, пътувания, посредничество, търговия, навсякъде, където имат възможност да демонстрират креативната си и находчива мисъл. Не обичат да се застояват на едно място, рутината им е подчертано противопоказана.

Партньорски отношения: дълбоко емоционални личности, които могат да бъдат лоялни, ако някой успее да докосне сърцето им. Връзките им са динамични, изпълнени с перманентни предизвикателства и изискващи вид обновление, за да се съхранят по-продължително. Само една малка част е видна от онова, което преживяват тези хора в душата си.

Известни личности родени на тази дата са: Мими Виткова- български лекар и политик, Дебора Шелтън- американска актриса, Христо Бисеров-български политик, Карли Рей Джепсън- канадска певица, Джена Малоун-американска актриса.
66677437

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *