Рожденият ви ден Скорпион

Хороскоп за родените на 22 ноември

Родените на 22 ноември имат силно личностно присъствие, граничещо с доза магия.

Изглеждат съпричастни, сърдечни, същевременно- независими, с крайно оригинален и неповторим подход във всяка една ситуация.

Могат да бъдат безкрайно добронамерени, но това не означава, че ще позволят да злоупотребяват с доверието им. Въпреки всичко понякога са склонни да правят компромиси, които после им струват скъпо.

Партньорските отношения-лични или делови имат подчертано важно значение за тях, могат да се превърнат в източник на благоденствие, стабилизация, при неблагоприятни влияния- точно обратното, явно е, че много внимателно трябва да избират компанията си.

Държат на сигурността, обичат комфорта, спокойствието, да си угаждат, рядко предизвикват умишлено бури в живота си. Напротив, понякога се придържат към статуквото дори и на цената на вид компромис.

Професионална реализация: умеят да си сътрудничат, изпълнителни са, така че в повечето случаи успяват да просперират в колектив, следствие на подкрепа, която получават от колектива, в който съществуват. Имат добра реализация при практични дейности, с преки, обозрими резултати, към които се стремят.

Партньорски отношения: любвеобилни, романтични, чувствени, страсти партньори, обикновено имат бурен и изпълнен с ярки емоционални преживявания любовен живот. Трябва да се пазят от крайности в реакции от взискателност до прекалена отстъпчивост. Също- да вярват повече на фактите, отколкото на думите…

Мистично значение: показва идеалист, който се превръща в източник на практични и духовни знания, често е като оазис за близкото си обкръжение, околните могат да се зареждат позитивно с тяхната енергия. Символ: Вдъхновение.

Известни личности родени на тази дата са: Сирак Скитник- български поет, Борис Бекер- немски тенисист, Бену Йълдъръмлар- турска актриса, Скарлет Йохансон- американска актриса, Джейми Лий Къртис- американска актриса.
34218907654234

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *