Съдби

Битката между Първанов и Станишев от астрологична гледна точка

Искам да ви споделя, че преди години следях политическите събития и винаги съм имала ясно изразена позиция- лично мнение. От известно време това не е така, защото почти съм изгубила надежда. Осъзнавам, че е неправилно и демотивиращо, защото си мисля, че човек трябва да има някаква посока, ориентир и вяра в утрешния ден, но е трудно да се изразят към настоящия момент позитивни оценки...както и да е!
Статия я пиша, тъй като от астрологична гледна точка „битката" между Първанов и Станишев ескалира в точно определен период, който показва как дори и да не осъзнаваме, реализираме хороскопа си. Ще си позволя един

Искам да ви споделя, че преди години следях политическите събития и винаги съм имала ясно изразена позиция- лично мнение. От известно време това не е така, защото почти съм изгубила надежда. Осъзнавам, че е неправилно и демотивиращо, защото си мисля, че човек трябва да има някаква посока, ориентир и вяра в утрешния ден, но е трудно да се изразят към настоящия момент позитивни оценки…както и да е!
Статия я пиша, тъй като от астрологична гледна точка „битката” между Първанов и Станишев ескалира в точно определен период, който показва как дори и да не осъзнаваме, реализираме хороскопа си. Ще си позволя един цитат на Макиавели, подходящ в случая според мен: „ Човек не може да промени съдбата си, а я следва, в невъзможността да надскочи себе си”!
И така какво ни подсказват звездите?

210px-Georgi S. ParvanovПърванов е роден на 28 юни, а Луната му- отговаряща за неговата популярност е подложена на вид изпитание от юли-август 2013г. Ретроградното движение на благодетелят Юпитер- усилва честолюбивите намерения, но изисква отдръпване, особено сега. Вече съм споменавала в седмичните си хороскопи, че можем да очакваме „ревизия”, дори загуба на нещо важно за нас. Както и, че повишените претенции ще водят до правопропорционален „отпор” и няма да обслужат желания резултат. Тъй като в личната астрологична карта на Първанов тази тенденция е с точни „съвпади” на планетите му, оформените перспективи са почти императивни или по друг начин казано- губи нещо ценно и значимо. Всичко напомня на „свиване”, а не на „разширяване” на бъдещите възможности. Като мощна ескалация на напрежение, „пречупващи” събития се очаква до средата на февруари и началото на март, когато до голяма степен всичко се изяснява.

210px-Sergey Stanishev 2009 elections diff cropТова не означава, че за Станишев ще потече „мед и масло”, но със сигурност ще има своите победи през май и юни. От друга страна обаче, през следващите две години /първи сигнали ще получи през август и септември/ ще преживее „трансформации”, които няма да го оставят в същото положение. Не говоря за избори, вече сме ги обсъждали. Става въпрос за неговия собствен социален статус и положение, кариерно развитие и т.н. Само, че Станишев е много прозорлив и мисля, че добре ще се справи с предизвикателствата и ще намери най-благоприятния изход за себе си.

На всички пожелавам мъдрост, която да им помогне по пътя към щастието. Това е най-важно…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *