Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 22 октомври

Родените на 22 октомври са мечтатели, с голямо въображение и изострена сензитивност.
Държат много да са добре поставени в обществото и успяват да го постигнат с бързата си и съобразителна мисъл, но и прояви на съпричастност, разбиране.
Притежават неспокоен характер и амбиция, така че обикновено получават добра професионална квалификация, учат или пътуват много. Често живеят далеч от рождения си дом и ако това се осъществи им носи социални успехи. 
Трябва да се пазят от спонтанни реакции и прояви на наивност. Това е „Ахилесовата пета” на тяхната дата, която може да обърка живота им.
В стремежа си да не пропуснат шансове, да не сбъркат, особено в отношенията си- често прибързват и постигат обратен от желания резултат. С времето се учат да преодоляват тези свои качества.
Професионална реализация: тя трябва да е динамична, интелектуална, да им дава възможност да общуват с много хора, да пътуват. Притежават красиво любопитство към света, което разширява хоризонтите пред тях перманентно и в частност- във възможността да се изкачват по йерархичната стълбичка.
Партньорски отношения: по правило държат много на партньорските отношения и като че ли не могат да бъдат сами. Поради тази причина могат да сътворяват чудеса от храброст, за да съхранят своите връзки и когато някой е спечелил сърцето им. Могат да бъдат лоялни, но човекът до тях трябва да е интелигентен, надежден, освен всичко останало…Склонни са да страдат от предателства, това е кармична дата, която изисква човек да е по-внимателен в своите отношения.
Мистично значение: показва личност, която е одухотворена, но няма добро чувство за печалба и може да губи чисто материални блага следствие на своята доверчивост, неподходяща компания и т.н. Предразположеност към някой обрати в личния живот, които я принуждават да надникне по-дълбоко в своята същност, на близкото си обкръжение, да проследи причинно следствени връзки..Символ: Преобразяване.
Известни личности родени на тази дата са: Ференц Лист /унгарски композитор/, Христо Узунов /български революционер/, Злтьо Бояджиев /български художник/, Джордж Бидал /американски генерал, Нобелов лауреат /, Кристофър Лойд /американски актьор/, Катрин Деньов /френска актриса/.
kristojnbew

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *