Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 21 октомври

Родените на 21 октомври са решителни и праволинейни, когато преследват целите си.
Притежават вродена философска мисъл, която не само им помага в трудни моменти „да не губят вярната посока”, но и ги прави успешни личности, така че животът им е градивен, стабилен, водещ до перманентна градация напред и нагоре. 
Съчетават в себе си ентусиазъм, но и рационален подход, въодушевяват се от възможностите, но никога или рядко губят здрава почва под краката си.
Обикновено са надеждни, последователни, притежават вродено любопитство към непознатото, новото и модерното, умеят да го имплантират в начина си на живот.
Поставят си високи и далечни цели, които поетапно постигат, защото не губят от поглед онова, което е истински стойностно и важно за тях.
Професионална реализация: това са талантливи хора, на които може да се има доверие, умеят да носят отговорност и просперират в делата, които са предпочели за своето развитие. Работата им трябва да пали ентусиазма им, та им дава шанс да проявят творчески подход…
Партньорски отношения: съчетават в себе си доза магия, страст, но и отговорно поведение. Умеят да бъдат лоялни партньори и в повечето случаи градят дълги и надеждни връзки, имат хубаво семейство…
Мистично значение: показва личност, която с упоритост и постоянство успява да съгради един достоен начин на живот- за себе си, но и за близките си хора.  Трудолюбив и разчитащ предимно на себе си, през годините става все по-силен, независим. Символ: Упорство и старание.
Известни личности родени на тази дата са: Алфред Нобел /шведски изобретател/, Никита Михалков /руски режисьор/, Бенямин Нетаняху /министър-председател на Израел/, Кари Фишър /американска актриса/, Ким Кардашиян /американска актриса/.
karifisharkimkardashian

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *