Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 20 октомври

Родените на 20 октомври са интуитивни, прозорливи и неспокойни натури.
В повечето случаи имат позитивно отношение към света, преследват целите си с голям ентусиазъм и се стремят да бъдат „над нещата“ с философската си мисъл, прозорливост.
Притежават изострени инстинкти за само-съхранение, винаги могат да се доверяват на вътрешния си глас, който не ги подвежда.
Талантливи натури, които понякога се разпиляват в различни посоки преди да изберат най-подходящото направление за себе си.
През първата част от живота си мнозина преживяват ярки, запомнящи се емоционални моменти, които пречупват и преобразяват душата им, насочват ги мощно към духовно израстване, преоценка на всичко стойностно, какво действително е важно и ги прави щастливи и т.н.
Професионална реализация: отлично биха се реализирали чрез творчество, но може и да е друго, при което си сътрудничат, работят в сфера, при която са социално много активни. Обичат движението, учат, шлифоват своите знания и умения и това ги дърпа напред и нагоре…
Партньорски отношения: емоционални натури, които обичат да обичат, ценят красотата и любовта, които могат да се превърнат в мощен стимул за развитие. Това е кармична дата, която показва, че личността твърде много може да се влияе от любимите си хора, това може да се превърне в повод за израстване, но и точно обратното, през първите години от живота им Съдбата ги подтиква по всякакъв начин да избегнат тази предразположеност. Трябва да се пазят да не злоупотребяват с доверието им…
Мистично значение: показва личност, която има добро сърце, умее да се радва и на малките неща, има благотворно отражение върху близкото си обкръжение, дарява ги с грижа, провокира благоденствие.
Известни личности родени на тази дата са: Лепа Брена /босненска певица/, Виктор Калев /български актьор и шоу мен/, Йордан Христосков /български икономист/, Снуп Дог /американски певец/, Дани Миноуг /австралийска певица/, Джон  Кразински /американски актьор/, Башар  Рахал /български актьор/ .
John_Krasinskilepabrend

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *