Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 25 ноември

Родените на 25 ноември са мечтатели, идеалисти, но и бунтари, неспокойно, сложни и многопластови характери.

Много емоционални те често застават зад някаква кауза, в която вярват и я защитават до краен предел.

Крият в себе си много обич, прекрасни идеи за своето бъдеще, но също и някой страхове, усещане за несигурност, колебания по кой път искат действително да продължат развитието си,  а всичко горе-описано  ги правят по-уязвими, понякога могат да изглеждат непоследователни или неразгадаеми в своите реакции.

Могат да поемат големи рискове или изглеждат незащитени пред опасностите и предизвикателствата на обикалящата ги действителност.

Аспектацията на звездите ги подтиква да се развиват духовно, понякога могат да предпочитат предимно собствената си компания, да имат нужда да релаксират в усамотение, като им се дава доза свобода, като се зареждат с вид изкуство, което да „храни“ душата им.

Имат склонност да се чувстват самотни дори и сред тълпа от хора, въпреки че тази тенденция трябва да се минимизира през годините.

Имат силно развито чувство за чест, също- да проявяват благородство, емпатия, да помагат на важни за тях хора, ако това се налага.

Професионална реализация: притежават талант, който могат да разгърнат като оратори, писатели, преподаватели, рекламисти. Творческият им начин на мислене може да им помогне много, също, ако решат да се занимават с друго, където се изисква креативен, изобретателен подход.

Партньорски отношения: огнени, страстни, запомнящи се натури, които могат да оставят емоционални белези в отсрещната страна. Могат да бъдат предани и отдадени, но любовта с тях да изглежда предизвикателство, приключение, а не скучно преживяване.

Мистично значение: показва личност, която играе ролята на защитник за близките си. Води сражения, които рано или късно довеждат до успешен край. Самите те са покровителствани от висшите сили. Символ: Защита.

Известни личности родени на тази дата са: Аугусто Пиночет- чилийски политик, Георги Струмски- български писател, Кристина Апългейт- американска актриса, Иван Иванов- български певец.
1234r4e3swe321

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *