Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 26 ноември

Родените на 26 ноември са много силни характери с огнен темперамент, който ги подтиква да бъдат дейни, инициативни, да обичат предизвикателствата и да ги приемат без страх…

Притежават голяма палитра от качества, които ги правят по-неспокойни, подчертани индивидуалисти, понякога изглеждат своенравни, твърде независими, но винаги намират начин да открият път, който е печеливш, отвежда ги към своеобразен връх или е значима вероятността да надскочат по постижения рождената си среда на съществуване.

Постигат успехи и често над средното ниво, благодарение на своята смелост, вяра в способностите си, позитивно отношение към света, като пътуват, живеят далеч от родния си дом и/или придобиват висока квалификация.

Могат да изпитват дълбоко вътрешно раздвоение между здрав материализъм и дълбока одухотвореност, също- хладни съждения и забележителна емоционалност, а понякога и между принципи, но и вид изкушения, на които е трудно да противостоят.

Професионална реализация: могат да успяват навсякъде, където има вид състезание, предизвикателства,  носят се високи отговорности…Имат отличен усет за печалба и могат да се занимават пряко с финансови потоци, да са мениджъри…

Партньорски отношения: силни, темпераментни, запомнящи се, ярки любовници. Партньора до тях трябва да следва високите им амбиции, да се съобразява подчертано с волята им, може би да им прощава някой волности, ако иска да остане в обкръжението им. Не обичат да бъдат ограничавани, ако им се дава достатъчно свобода, тогава могат да бъдат отдадени и любящи…

Мистично значение: показва смела личност, която „летяща“ към своята цел не обръща внимание на опасности, които могат да предизвикат обрати в живота. Родените на тази дата могат перманентно да се сблъскват с предизвикателства, които някак си не са очаквали, не са се подготвили и т.н. Символ: беззащитност.

Известни личности родени на тази дата са: Тина Търнър- американска певица, Тамсин Еджъртън- английска актриса, Питър Фачинели- американски актьор, Рита Ора- певица от Косово.
986412345werty321

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *