Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 27 ноември

Родените на 27 ноември са темпераментни, одухотворени, чистосърдечни личности.

Те са също- справедливи, имат изострено чувство за чест, достойнство, в повечето случаи може да им се има доверие.

Чувствителни и уязвими са, но показват само една малка част от своите преживявания, за да са по-защитени от външни въздействия.

Въпреки всичко се влияят от средата си на съществуване подчертано. Могат да правят значими компромиси, да се мъчат да се адаптират или да отговарят на очакванията на другите до степен, в която променят вектора на собствените си приоритети и съответно развитие. Трябва да се пазят от такива крайности, защото животът им ще  бъде прекалено променлив, неустойчив или ще се разминават с предварителните им очаквания.

Умеят да се наслаждават и на дребните неща, не обичат усложненията, стремят се да ги избягват като проявяват голяма адаптивност.

Имат особена философия за живота, могат да бъдат религиозни, да вярват в една по-висша сила, която ги направлява…

Професионална реализация: могат да бъдат отлични преподаватели, треньори, също- умеят да си сътрудничат…Имат множество способности и интереси, поради тази причина може да се колебаят по кой път да поемат поне през първите години от живота си или пък да имат паралелни занимания и съответно- допълнителни източници на доходи.

Партньорски отношения: отношенията им са цветни, променливи, както всички останали сфери от живота поради високата емоционалност, може би вътрешни колебания. Имат предразположеност към усамотение, ако все пак допуснат някого в сърцето си, умеят да бъдат верни.

Мистично значение: показва личност, която притежава много по-богата палитра от качества от колкото е готова да афишира пред света. Често са нужни външни стимули, за да се разкрият пред другите. Трябва внимателно да избира своята компания, защото околните могат да я изстрелят към върха или точно обратното. Могат да се чувстват самотни дори и сред тълпа от хора. Символ: Усамотение.

Известни личности родени на тази дата са: Брус Лий- американски актьор, Джими Хендрикс- американски китарист, Юлия Тимошенко- министър-председател на Украйна, Ася Рачева- българска актриса, Ивайло Велчев-български актьор, Алисън Пил- канадска актриса, Майкъл Вартан- френски актьор.
7876567676712

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *