Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 28 ноември

Родените на 28 ноември са силни, волеви характери, отличаващи се с лидерски качества, ентусиазъм, позитивно отношение към света.

Въпреки огнения си темперамент, те умеят да носят отговорност, не обичат да поемат прекалено големи рискове, не действат безразсъдно и могат сами да слагат спирачки на някой пориви на своето сърце.

Стремят се към сигурност и често инвестират в своето бъдеще, в близките си, в дома и семейството си…

Понякога може да им се струва, че животът е перманентно предизвикателство, което трябва да се приема такова, каквото е, без страх, предразсъдъци, за да се изживее по-спокойно, приятно и на практика действително успяват чрез тази философия да преодоляват по-лесно с някой трудности.

Имат доста изобретателен, креативен подход в почти всяка ситуация.

Въпреки своята добронамереност може да се сблъскват повишена конкуренция, в по-неприятна форма завист или неприязън, това налага да развият сетива, които да ги предпазват от външни влияния.

Това е кармична дата, която не предполага грандиозни финансови успехи, а дори и да се постигнат такива, те могат да изтекат между пръстите, в оптимален случай- това ще бъдат полезни вложения за развитието им…

Професионална реализация: тя трябва да им дава известна свобода, в оптимален случай ще е свързана с творчество или пътувания, могат да бъдат отлични ментори, преподаватели…

Партньорски отношения: умеят да бъдат отдадени на партньора до тях, често се представят като идеалисти, готови на всичко за любовта. Все пак, ако се разочароват трудно правят компромиси. Застрашени са от предателства, поне до тогава, докато не развият сетива за вид некоректност…

Мистично значение: показва личност, която има трудно променяеми възгледи, натъква се на перманентни изпитания, които се провокират от близкото обкръжение, докато не се научат да бъдат по-адаптивни, придържащи се към вид обективност.

Известни личности родени на тази дата са: Ед Харис- американски актьор, Анна Никол Смит- американска телевизионна знаменитост, Екатерина Дафовска- българска биатлонистк, Райън Куантън- австралийска актриса, Мери Елизабет Уинстед- американска актриса, Алън Ричсън- американски актьор.

989897654wer43we

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *