Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 29 ноември

Родените на 29 ноември са силни характери, емоционални, дейни, инициативни.

Перманентно си поставят ве нови и нови цели, които преследват и постигат с много плам.

Под външността непоколебимост, увереност, често се крие една доста по-чувствителна душа, която е готова да помага на онези, които се нуждаят от това.

Същевременно имат твърди убеждения, идеали, мнение, което трудно се променя, това понякога създава впечатление, че родените на тази дата са недиалогични, своенравни, самовлюбени.

Държат много на сигурността- в един по-широк смисъл, това ги подтиква да действат практично, разумно, не правят експерименти със своето бъдеще. Всичко горе-описано ги прави максимално мобилизирани, усилва амбицията им, не им позволява да се отпускат, но като своеобразна награда- следствие на личната си инициативност тези хора действително успяват да се доберат до просперитет, имат успешен и градивен живот.

Могат да имат някой скрити страхове, които ги карат да са постоянно на „педал“, защото в ранните си години са се сблъскали с трудности и обрати, които в последствие и след преодоляването им- ги правят по-независими, почти няма нещо, което да може да застане на пътя им и те да не могат да се справят с него.

Професионална реализация: могат да се реализират отлично в сфери, в които имат шанс да поемат висока отговорност, да си сътрудничат, да бъдат социално по-активни, да се грижат за другите- буквално или в преносен смисъл.

Партньорски отношения: силни партньори, които изискват човека до тях подчертано да се съобразява с волята им, да следва мечтите им. Често се обвързват в по-зряла възраст, а ако това се случи по-рано, тогава връзката им е подложена на изпитание, изисква повече разбиране, прояви на толерантност. Страдат от предателства, поне докато не усвоят някой уроци на обективността.

Мистично значение: твърди се, че за родените на тази дата в пълна степен важи поговорката :„Бог изпитва повече онези, които обича най много“, но и ги закриля, помага им  и ги насочва да се развиват духовно. Символ: Изпитание.

Известни личности родени на тази дата са: Жак Ширак- президент на Франция, Кичка Бодурова- българска естрадна певица, Джанина Гаванкар-американска актриса, Ана Фарис- американска актриса, Джина Лий Нолин- американска актриса, Том Сайзмор- американски актьор, Донaлд Чийдъл- американски актьор, Андрю Маккарти- американски актьор, Джефри Дейвид- американски актьор.

767854fdse21

 98nhyt321456fd21

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *