Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 27 септември

Родените на 27 септември са одухотворени, енергични личности, притежават природен интелект и бързина на мисълта често над средното ниво.
Имат много силна интуиция, често и някакъв талант, който се разгръща под влияние на стимули от страна на близкото обкръжение. Обикновено са много искрени, праволинейни, емоционални и импулсивни. Показват една малка част от дълбоките си преживявания.
Животът им е изпълнен с предизвикателства, които преодоляват и това ги прави по-силни. Стремят се да помагат на другите или така им се налага, състрадателни души, които са под особената опека на висшите сили.
Въпреки всичко родените на тази дата имат склонност да се чувстват самотни, дори и сред тълпа от хора. Това е кармична позиция, понякога дава усещане за превъзходство над останалите.
Професионална реализация: енергията и талантът, който притежават им дават отлични предпоставки да се реализират в сферата на изкуството, но могат да бъдат отлични преподаватели, писатели, проповедници, свещеници, прависти, пътешественици…С каквото и да се захванат, в повечето случаи заемат лидерски позиции, поради енергичния си и инициативен характер.
Партньорски отношения: в повечето случаи са много лоялни партньори, но не е лесно да се достигне до сърцето им. Ако все пак някой успее да ги спечели, тогава проявяват романтика, загриженост и т.н. Въпреки всичко рядко се обвързват преди 28/30 годишна възраст…
Мистично значение: показва енергична личност, която обича предизвикателствата, борбена е и перманентно се въвлича в битки, застава зад някакви каузи. Търпи болки, прави чудеса от храброст, само и само да се добере до всеобщо уважение, слава, обществено-значими позиции или това е поне подкрепата на любимия човек. Символ: уединение.
Известни личности родени на тази дата са: Ървин Уелш /шотлански романист/, Боряна Пунчева /българска актриса и режисьор/, Георги Владимиров /български историк/, Аврил Рамона Лавин /канадска рок изпълнителка/, Гуинет Кейт Полтроу /американска актриса/, Тамара Тейлър /тв канадска актриса/.
GwynethPaltrowtamara_teilur

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *