Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 28 септември

Родените на 28 септември са амбициозни, находчиви и природно интелигентни.
Отлични предпоставки, за успехи, кариерно развитие. Въпреки всичко, често им се налага да “започват отначало” или пък да “инвестират” постигнатото в бъдещи проекти, любими хора. Обикновено пътуват, живеят далеч от родния си дом и ако това се осъществи, им носи късмет, шанс да разширят “хоризонта” и да постигнат голяма част от намеренията си.
Имат изискани маниери, стремят се към диалогичност и разбиране, но не правят нищо, в което не са убедени или не е в техен интерес. Под благата им външност често се крие желязна воля. В крайна сметка успяват да накарат близките си да ги следват или подчертано да се съобразяват с тях.
Подчертани индивидуалисти, които умеят да носят отговорност, будят доверие и уважение.
Професионална реализация: могат да са отлични предприемачи, финансисти, навсякъде, където могат да проявят висока инициативност и независимост, лидерски или управленски позиции, иначе трудно биха се задържали на едно място.
Партньорски отношения: партньорът до тях трябва да следва “високият им полет” , да отговаря на амбициите и изискванията им, вероятно и подчертано да се съобразява с тях. Като компенсация- играят ролята на благодетел, закрилник, стабилна опора за любимите си хора.
Мистично значение: показва личност, която е ярък индивидуалист, с желязна воля, трудолюбив и изпълнителен, но не понасящ да му нареждат какво да прави. Има свойството постоянно да обновява или променя живота си, тази тенденция може да бъде изживяна и с чести пътувания, които действат обогатяващо-буквално или в по-общ смисъл. Символ: промяна.
Известни личности родени на тази дата са: Конфуций /китайски философ/, Бриджит Бардо /френски модел и актриса/, Микеланджело Меризи да Караваджо /италиянски художник/, Йорданка Донкова /българска лекоатлетка/, Атанас Курдов /български футболист/, Мира Катрин Сорвино /американска актриса/, Нихат Алпту Алтънкая /турски актьор, модел/, Хилари Ерхард Дъф /американска актриса.
250px-Brigitte_Bardot
 nihat_altuMiraSorvino07TIFF

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *