Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 29 септември

Родените на 29 септември са емоционални, интуитивни, имат силни инстинкти за печалба или сигурността на различни нива е от водещо значение и могат да сътворят чудеса от храброст, за да я постигнат.
В живота си често имат много възможности, но  се разпиляват между тях,  не им е лесно да намерят верния път. В друг случай всичко се получава по-лесно и успешно от “втория опит”…
Перманентно се развиват, променят, следствие на взаимоотношенията си с околните, високата си социална активност и амбиция. В желанието си да получават подкрепа от влиятелни личности или любими хора- те могат да преживеят големи метаморфози.
Притежават сложна душевност, не им е лесно да балансират между желанието да бъдат толерантни, диалогични и да отстояват по-твърдо и енергично интересите си.
Професионална реализация: могат да се реализират отлично в сфери, които изискват сътрудничество, така че да са полезни или това може да е нещо, което се отнася до потребление, обмен на стоки, строителство- буквално или в по-общ смисъл.. Могат да имат паралелни, допълнителни доходи или постоянно да обновяват, променят източника за печалба.
Партньорски отношения: въпреки множеството възможности партньорските отношения са сложни, застрашени от предателства и обрати.  Вероятно ранният брак не е препоръчителен или обвързването ще изисква прояви на подчертана диалогиност, търпение, толерантност…
Мистично значение: показва силна, волева, но и емоционална личност, която се сблъсква с много предизвикателства в живота. Перманентни промени и в по-крайни амплитуди- от благоденствие до нищета. Звездите ги подтикват да преоценяват онова, което е истински стойностно за тях..Символ: възраждане.
  Известни личности родени на тази дата са: Мигел де Сервантес /испански романист, драматург и поет/, Николай Островски /руски писател/ , Силвио Берлускони /италиянски политик и бизнесмен/, Силвио Берлускони /италиански политик, предприемач/, Лех Валенса /полски политик, Нобелов лауреат/, Милан Миланов /български лекар и политик/, Андрей Шевченко /украински политик и бивш футболист, нападател, рекордьор по голове за националния си отбор.
Silvio_Berlusconi

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *